2777
2789
عنوان

خانومهای در اقدام بیان

118 بازدید | 15 پست

سلام خانومها از حالتون و علائم هاتون بگید.

واقعا اعتماد میکنین به علائم ها؟؟؟؟

تلقین نیست بنظرتون......

نمیدونم واقعا این علائم ها راستکی هس یا تلقین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من ماهه پیش همه علایمو داشتم منفی شد

این ماه دیگ واقعاااا همه رو داشتم حتی سینه هام رنگش تغییر کرده بود و سفت شده بود ولی باز پریود شدم

هووووف دیگ من یکی ک روانی شدم از دست این علایمای مسخره و دروغی

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

من که بدنم هیچ واکنشی نشون نمیده روال عادی رو داره.فقط موعدم که میشه درد وگرفتگی زیر دل دارم تستم منفیه وپری نمیشم .باید زعفرون بخورم تا بشه اونم فقط دوروز هست😑

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
ببین من ماهه پیش همه علایمو داشتم منفی شد این ماه دیگ واقعاااا همه رو داشتم حتی سینه هام رنگش تغییر ...

ماه قبل درد خفیف کمر داشتم  و تا حدی تهوع مطمئن بودم باردارم دو روزم پری عقب افتاد از خوشحالی نمیدونستم چیکار کنم ولی باز پری شدم

منم کلی علایم بارداری  دارم چند روز عقب میندازم ولی پریود میشم

الان یه جا میخوندم خانومهای باردار بعضی ها ریاد نمک میخورن.من اصلا نمک نمیزنم زیاد.الان عاشق نمک و غذاهای شور شدم.درد سینه هم دارم ولی اعتمادی نیس که

ماه قبل درد خفیف کمر داشتم  و تا حدی تهوع مطمئن بودم باردارم دو روزم پری عقب افتاد از خوشحالی ن ...

اره دیگه منم همینو میگم کل علایمارو داشتم ولی با ۵ ۶ روز تاخیر پری شدم پریود شدنی خیلیییی کمر و دل درد دارم تو این اقدام

الانم ک پریود شدم خیلی درد دارم بیشتر از ماه های قبل بحدا کم مونده بیهوش شم

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗