چه چیزهایی میتونه بخوره ؟مثلا چه سوپ هایی، چه میوه هایی ، تخم مرغ بدم یا نه ، زعفرون یا گلاب چطور ، پرتقال و لیمو شیرین خیلی دوست داره ولی نمیدونم مناسب سنش هست یا نه ، گوشت چطور ، جوشانده ها مثل پونه و آویشن. خلاصه هر چی تجربه دارید به من بی تجربه انتقال بدید ،، 😍😍😍😘😘😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎
راستی من از پایان چهار ماهگی غذا رو شروع کردم .الان تقریبا سه ماهه داره غذا میخوره
ببین درسته خیلی ها میگن زود غذا خوردنو شروع کنی تا بچه غذاخور و خوش خوراک بشه...اما خودم از یک مختصص کودکان که نود ساله اشم بود شنیدم گفت اصلا فقط همون غذاهای که تو بهداشت میگه بدین..چون در آینده ناراحتی های مثل ناراحتی معده پیدا میکنن..منم دیدم که یک.جوونی الان ناراحت معده داره مامانش خودشو سرزنش میکنه که چرا غذا دادنو زود شروع کرده براش...از ما گفتن بود..
دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹