2777
2789
عنوان

مامانه بنیتابارداره😍

1465 بازدید | 53 پست

خیلی خوشحال شدم الهی که بسلامتی فرشته اش بدنیا بیاد.بچش دختره اسمشو بنیتا میزارن فروردین یا اردیبهشت بدنیا میاد😍

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه ب سلامتی خدا قسمت ما هم بکنه☺

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
همون ک تو ماشین مونده بود و ...

آره

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

ازکجامیدونید؟

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

ای خدا چقدر خوشحال شدم😍😍😍مرسی از تاپیکت حالم گرفته بود حسابی خوشحالم کردی😍😍خدایا شکرت خودت فرشته کوچولوشو حفظ کن😍

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
‌کدوم بنیتا؟

همون بچه 8 ماهه که پارسال با ماشین باباش دزدیدنش یه هفته تو گرما ولش کردن