2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم کمک لطفا😖

178 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من خیلی چاق شدم و وقتی اعصابم خورد میشه بدتر میرم سراغ چیز خوردن وشوهرمم خوشش نمیاد از زن چاق وبهم هم میگه چاق شدی😔😔😔😔

نمیدونم چیکارکنم اخه من نمیدونم ازکجا شروع کنم 

توروخدا اگه راه حل دارین بدین

یا اگه رژیم خاصی دارین بهم بگین

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

باشگاه 

باشگاه 

باشگاه 

😐

شنا ام خیلی خوبه

حلقه بزن 

طناب بزن 

خیلی کارا هس که ادم میتونه باهاش خودشو لاغر کنه 

فقط باید بخوای 

با خودت عهد کن که وقتی عصبانی شدی نخوری 

چون نه تنها ویتامین و پروتئن مفید نمیگیری 

بلکه همشون چربی میشن و ضرر ام دارن 

ایشاا... زود تر به نتیجه برسی عزیزم

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تاپیک فاطمه۹۹۹۹۹ ایگواانا جون رژیم داده هر ماه ۳ تا ۷ کیلو کم میکنی

جدی شماهم نتیجه گرفتی

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

رژیم خاص و تَکی نگیر،    اولین کار  داشتن اراده س   تصمیم قطعی بگیر  که مراقب غذا خوردنت باشی،   بعد اگه اهل  شیرینیجات و بستنی و.... هستی اینارو به حداقل برسون،  راحتترین کار  اینه که  غذاتو نصف  کنی،  مثلا  یه بشقاب غذارو  نصف کن،  کوکو  ۴ تا میخوردی حالا   ۲ تا بردار و......... نون کنارشم  کم کن،  اینجوری  کم کم   معده ت عادت میکنه  به کم خوری،    حتتتتتما روزی حداقل نیم ساعت پیاده روی تند داشته باش.

رژیم خاص و تَکی نگیر،    اولین کار  داشتن اراده س   تصمیم قطعی بگیر  که مرا ...

ممنون دوست خوبم انشاالله ک بتونم😣😣😣