2777
2789

بچه ها من بچم کولیک و رفلاکس داره 37 روزشه.بهتر شده اما خواب آرومی نداره.تو خواب میپیچه به خودش و بیدار میشد.فقط رو پا میذاشتیم تکون ملایم میدادیم خوب میخوابید یعنی اگه بیدارم میشد یه تکون میدادیم میخوابید.خیلی سخته شبا گاهی تا صب هر ده دیقه باید تکونش میدادم تا بخوابه.خودم خواب نداشتم.گهواره برقی کرفتم توش میذارم خودش میخوابه فقط کثیف میکنه شیر میخواد پامیشه هر دوسه ساعت یه بار.دل درداشم میگیره یه تکون میخوره فک میکنه روی پاست خوابش میبره خودش.الان سوالم اینه دور سرعت گهواره آرومه اما اگه تمام مدت گهواره روشن باشه برا بچه ضرر نداره.؟

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

وای خدایا خوش به حال بچت 

شوهر من یه سال قرار بود یه ننو برای بچه درست کنه تا شب ها من اذیت نکنه و نخوام بیدار شم و بغلش کنم انقدر طولش داد که بچه بزرگ شد!!!!!!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
وای خدایا خوش به حال بچت  شوهر من یه سال قرار بود یه ننو برای بچه درست کنه تا شب ها من اذیت نک ...

خیلی سخته.واقعا درکت میکنم.خداروشکر بچم توش خوب خوابیده ولی نگرانم تمام مدت تکون بخوره براش مضر باشه.البته دور کندشه مث گذاشتن رو پاس.اشکالی داره فک میکنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط برای اینکه خوابش کنم استفاده میکنم، به محضی که خوابش سنگین میشه قطعش میکنم که عادت نکنه

اینم نهایت تایمش 30 دیقس.قبل اتمام تایمش باز تایمش رو زیاد کردم.عادت کنه ناراحت نمیشم میترسم مضر باشه.باید امتحان کنم ببینم بعد 30 دیقه خوابش سنگین میشه بدون تکون بخوابه یا نه

خیلی سخته.واقعا درکت میکنم.خداروشکر بچم توش خوب خوابیده ولی نگرانم تمام مدت تکون بخوره براش مضر باشه ...

واقعا سخته من ۶ ماه اول که اصلا خواب نداشتم!!!!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
من ننو بستم تو اتاقش با دست تکدن میدم تا صبح پدرم در میاد برقیا گرونه نه؟ ۵ ۶ تومن باید باشه

نه عزیزم.دست دوم خریدم از دیوار 350 تومن.والا بچه منم تا تکونش ندم نمیخوابه چه رو پا چه تو بغل.بعدشم که سنگین شد اگه تو گهواره نباشه چون دل درد و رفلاکس داره وقتی پاشد باید حتما تکونش بدیم بخوابه رو زمین باشه گریه میکنه پا میشه.بعضی وقتا ده دیقم نمیخوابید پشت هم 

مصرف برقش چ جوره؟چ مارکیه؟چند؟

والا مارکش رو نمیدونم.مصرف برقشم چون دوروزه گرفتیم هنوز نمیدونم😁.خدا کنه کم باشه چون خیلی به کارم اومده.نوش حدود 1 تومن باید باشع من دست دو گرفتم 350

چ عالی...مارکشو ببین سرچ کن گرید انرژیش درج شده تو نت

مارکش رو پیدا کردم.نی نی کو هست.ولی تو نت مصرف برقش نیست