2777
2789

سلام خانوما شمایی که گفتید من دروغ گو هستم باشه گناهش گردن خودتون به منم ربطی نداره ولی میگم تا دیگران قضاوت بی جا نکن 

من 1سال هست نامزدی کردم و با نامزدم رابطه داشتم قرص اورژانسی خوردم و سوال پیش اومد پرسیدم جوابمم گفتم ممنونم از اونایی که خواهرانع راهنمایم کردن و مورد دوم من مادرم 37سالشه الان بارداره 37هفته هستش درد هایی داشت که گفتم چون بی تجربه هستم و نمیدونستم چیزی پرسیدم و بازم دست اونایی که راهنمایی کردن درد نکنه دیشب گنجکاو شدم در مورد یه موضوع و گفتم بازم بپرسمو موضوع جالبیه پرسیدم ولی خیلیا بدون این که برن تاپیکارا بخونن قضاوتم کردن گفتم دروغ گو هستیو نمیدونیم هدفت چیه 

کاش روزی برسد که درون هیچ خانه ای مریض نباشد درون هیچ مرکز ناباروری زنی با دلی شکسته نباشد درون هیچ شهری کسی نباشد که برای سیرکردن شکم فرزندش غرورش له شود کاش روزی برسد که صدای خنده ادم ها به دل اسمان برسد 

اخه چرا ندونسته قضاوت میکنید اگر میخواید بگید حداقل برید محتوای تاپیک و بخونید بعد بگید

کاش روزی برسد که درون هیچ خانه ای مریض نباشد درون هیچ مرکز ناباروری زنی با دلی شکسته نباشد درون هیچ شهری کسی نباشد که برای سیرکردن شکم فرزندش غرورش له شود کاش روزی برسد که صدای خنده ادم ها به دل اسمان برسد 

عزیزم من درجریان نیستم ولی اینجا از این برخوردا و قضاوتها زیاد پیش میاد متاسفانه 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من درجریان نیستم ولی اینجا از این برخوردا و قضاوتها زیاد پیش میاد متاسفانه 

ادما واقعا قصش میگیره هچمین برخوردایی میبیته

ادما واقعا قصش میگیره هچمین برخوردایی میبیته

خودتو ناراحت نکن گلم هرچیزی ارزش غصه خوردن نداره 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .