2777
2789

قالبو چرب کن چند دقیقه بزار فریزر

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قالب پلاستیکی و با پنبه و روغن همه جاشو چرب کن! بعدپ که بست اول با چاقو ژله رو از دیواره ی قالب جدا کن بعد برگردون

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

قابو خیس کن ۱۰ دقیقه بزار فریزر

بعد ژله بریز توش

هر وقت خواستی برگردونی ۵ دقیقه زودتر از بخچال بزار بیرون

اول با چاقو دورشو از قالب جدا کن

تو یه ظرف بزرگتر آب جوش بریز ۵ ثانیه قالبو بزار تو آب در بیار به تکون تو دستت بده که همه حاش از قالب جدا شه بعد برگردون

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب