2777
2789

سلام دوستان من یک ماهه زایمان کردم به شدت گشتم میشه همش دوست دارم بخورم خواهش میکنم کمکم کنید نمیخوام چاق بشم چکار کنم دلضعفم کمتر بشه شیر هم کم نشه

منم همین مشکل ودارم امابچه من ۱۰ماهشه.ازبس شب تاصبح پامیشه شیرمیخوره منم ـهمش گرسنم میشه.احساس میکنم چاقترشدم

خُدا جُونَم؛ بابَتِ تَمامِ داشته هایِ زِندِگیم هَمیشه سِپاسگُزارِتَم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس هیچ راهی نیست جلوی دلضعفم بگیرم 😥😥😥

سلام شما دلغشه دوران شیردهی باعث چاقیتون شد؟ چطوری درمانش کردید؟ منم این مشکل را دارم دلغشه شدید و چاقی گرفتم  بحدی که لباسام همه تنگ شده باورم نمیشه مانتوهای نازم اندازم نیستن دیگه غصمه همش دلغشه دارم گاهی این حالت دلغشه به مغز استخوانهای پام میفته انگار خالی و پوک میشن

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا
سلام شما دلغشه دوران شیردهی باعث چاقیتون شد؟ چطوری درمانش کردید؟ منم این مشکل را دارم دلغشه شدید و چ ...

یکم اضافه کردم بعد از یکسالگیش یکم مراعات کردم بهتر شدم اگه میتونی یکم ورزش کنی خیلی خوبه آدم به خاطر ورزشش هم که شده مراعات میکنه