2777
2789
عنوان

میخوام پول جمع کنم

564 بازدید | 26 پست

سلام.بچه ها من یه بچه ۲ سال و نیمه ی شیطون و یه دختر ۹ ساله و یک همسر خیلی حساس و عصبی و غیرتی با در آمد تقریبن خیلی خوب دارم.همسرم بابت همه چیز بهم پول میده ولی متاسفانه من نمیتونم پول جمع کنم.بنظرتون از کنار شوهرم پول پس انداز کنم یا پیام نور درس بخونم مدرک داشته باشم برای آینده؟خواهش میکنم راهنمایی کنین خیلی مهمه برام.همسرم اجازه ی کسب مهارت هم نمیده بهم.مث خیاطی و آرایشگری و اینا...

من دیگه برای هیچ مرد مریضی گزارش نمی زنم😏اونا پشتشون به جاهای خوب گرمه😏

البته اینم بگم شوهرم واسه یه قرون پولم حساب پس میکشه و آمار صد تومنیه کیف پولمو داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درس رو حتما بخون!ترجیحا یه رشته خوب

خودم همین فکرو میکنم.چه رشته ای بازار کارش برای خانوما خوبه بخونم؟هوشم خیلی خوبه.البته فقط پیام نور میتونم

خودم همین فکرو میکنم.چه رشته ای بازار کارش برای خانوما خوبه بخونم؟هوشم خیلی خوبه.البته فقط پیام نور ...

اگه وضع مالیتون خوبه خودتو درگیر کار بیرون نکن ولی اگه دوست داری یک رشته مورد علاقتو بخون حیف از بچهات بزنی بری سر کارمن چندین ساله درگیر این وضعیتم خیلی سخته

خودم همین فکرو میکنم.چه رشته ای بازار کارش برای خانوما خوبه بخونم؟هوشم خیلی خوبه.البته فقط پیام نور ...

پیام نور فقط روانشناسی و حسابداری ش بدرد میخوره و میتونی واقعا کار کنی باهاشون... بقیه رو بیخیال...

این جهان کوه است و فعل ما ندا ... سوی ما آید نداها را صدا
اگه وضع مالیتون خوبه خودتو درگیر کار بیرون نکن ولی اگه دوست داری یک رشته مورد علاقتو بخون حیف از بچه ...

من آخه وضعیت زندگیم یخورده ناپایداره توش امکان جدایی هست.واسه اون روز میترسم.در ضمن مدرک بگیرم فعلن نمیخوام کار کنم.برای روز مبادا میخوام مدرکو.نظرت چیه؟

يه حسابي براي خودت باز كن ولي كارت  نگير ،هر ماه پولهايي كه پس انداز كردي رو واريز كن توي حسابت ،وقتي جمع شد يه وام بگير تا محبور بشي قسطشو بدي بعد دوباره وام ،تا مبلغ قابل توجهي بشه ،هيچ وقت بدون هدف بازار نرو ،بدون چي ميخواي و چقدر هم ميخواي هزينه كني ،تا ولخرجي نكني،ميتوني به شوهرت بگي ماهانه بهت پول بده تا توي قرعه كشي خونگي شركت كني تا مجبور بشي هرماه قسطشو بدي 

یعنی الان که یه دختر  ۹ ساله داری,تازه به فکر افتادی که پس انداز کنی,اگه همه چی داری که رو مخ شوهرت کار کن خونه ای چیزی به نامت کنه,اگه اهل به نام زدن نیست,یه حساب تو بانک قوامین باز کن,سود خوب میده

پیام نور فقط روانشناسی و حسابداری ش بدرد میخوره و میتونی واقعا کار کنی باهاشون... بقیه رو بیخیال...

حسابداری بدم میاد ولی اگه مجبور باشم حتمن میخونم.ممنون🌷

همون روانشناسی بخون بتونی قشنگ مخ شوهرتو بزنی پولاشو بگیری برای خودت دیگه کارم نمی خواد بکنی پیش بچه ...

درسای حفظیم افتضاحه ولی زیاضیاتم فوق عالیه😓