2777
2789

سلام من دومین دوره است که کلومیفن خوردم بعدش سونوی واژینال می نویسن که ببینن فولیکول غالب داری یانه

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی داشتم ماه اول بود کلومیفن میخوردم ولی دکتر دیگه برام سونو و امپول ننوشت ولی باردار شدم نمیدونمم دیگه فولیکولام چند شده بود 

خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏
من تنبلی داشتم ماه اول بود کلومیفن میخوردم ولی دکتر دیگه برام سونو و امپول ننوشت ولی باردار شدم نمید ...

منم اولین دورست سرخود خوردم میگم سونو بدم ببینم فولیکولام چطوره.دوقلو باردار شدی؟جنسیتش چیه؟

مشکلت چی بوده؟

دوماه اقدام بدون دارو داشتم که حامله نشدم ماه دوم رفتم سونو دیدم فولیکولم ۱۲تو روز ۱۳پریودمه

رفتم دکتر دوماه لتروزول داد باداشتن چند تا فولیکول خوب باز حامله نشدم

رفتم آز دادم هم خودم هم شوهرم همه چی نرمال بود دکترمو عوض کردم اینبار این کلومفین داده با دوتا هاش ام جی

ولی میترسم بخورم و استفاده کنم

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍