2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 21سالمه یه پسر 1سال و 4ماه دارم.دیگه بچه نمیخام ولی شوهرم اصلا مراعات نمیکنه همش بی احتیاط بازی درمیاره عذر میخام از ک.ندم هم استفاده نمیکنه.بنظرتون راه جلوگیری از بارداری بهترینش کدومه؟ک بیضررتر باشع؟خودم ب ایودی فکرکردم ولی میترسم برام بد باشه چون سنم کمه.قرص هم چون بچه شیرمیدم میگم شاید برا بچه بدباشه

پیکی به سلامتی خداوند بزن
عیب نداره ک من نمیدونم آی یو دی چیه؟😢

یه چیزی که میذارن توی رحم تا از بارداری جلوگیری کنه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
ایودی موقع گذاشتن درد داره؟هزینش چطوریاس

من که یه ماهه گذاشتم فقط همین روز اول یکم درد داره مثل پریود 

ولی من هر چند روزی درد میاد  سراغم میکشه منو بهم میگن طبیعیه نمیتوانم والا

رایگان گذاشتم مرکز بهداشت رفتم بدون هزینه

مامان دوتا دختر گلی 
من 21سالمه یه پسر 1سال و 4ماه دارم.دیگه بچه نمیخام ولی شوهرم اصلا مراعات نمیکنه همش بی احتیاط بازی د ...

قرص تا قبل 6 ماه ضرر داره الان که مشکلی نداره واسه بچه. 

من 6 ساله قرص خوردم الان دیدم داره روی هورمونم اثر می اره چاق میشم ایودی گذاشتم که کم ضرر تره

مامان دوتا دختر گلی