2777
2789
عنوان

نظر بدید لطفا

84 بازدید | 18 پست

چجوری میتونم یه زن داداش خوب پیدا کنم؟ داداشم شرایطو قیافه اخلاق و.... خوبه .ولی انگار زن زندگی پیدا نمیشه .شما واسه داداشتون چجوری پیدا میکنین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا خو خودش همت کنه پیدا کنه فردا پسفردا دعواشون شد تو این وسط کباب میشی عزیزم مخصوصا ک خواهرشوهری و...😐

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

من واسه داداشم پيدا نكردم خودش پيدا كرد 😟

بنظرم شما هم براش پيدا نكنيد بذاريد خودش پيدا كنه بعدا تا يه چيزي بشه داداشت تو رو مقصر ميدونه 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
وااا خو خودش همت کنه پیدا کنه فردا پسفردا دعواشون شد تو این وسط کباب میشی عزیزم مخصوصا ک خواهرشوهری ...

همت کرده ولی انگاری سادست .چون طرفش کلی شرط گذاشته اونم سنگین😒

نه بابا حوصله خواهرشوهر بازی ندارم .تا فعلا که مثلا یکی میگفت خونه به نامم بشه و...

از فامیلای دور و همسایه ها یه کسی رو پیدا کنین که حداقل از نظر فرهنگی و طبقاتی فاصله چندانی نداشته باشه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
والا ما همش ميلينيم دختر خوب فراوونه  پسر خوب كم  پيدا ميشه  ايشالا داداش شما هم خو ...

پیدا کردن سخته .واقعا .چون الان توقعا انگاری رفته بالا.دختراهم ماشالله خودشون خاستگاری میکنن جدیدا

والا ما همش ميلينيم دختر خوب فراوونه  پسر خوب كم  پيدا ميشه  ايشالا داداش شما هم خو ...

دقیقا این مورد خیلی بیشتره

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
از فامیلای دور و همسایه ها یه کسی رو پیدا کنین که حداقل از نظر فرهنگی و طبقاتی فاصله چندانی نداشته ب ...

واسش پیدا کردم .ولی دختره یبار که رفتم ببینم انگار دعوا داره😳

همت کرده ولی انگاری سادست .چون طرفش کلی شرط گذاشته اونم سنگین😒

بنظرم دخالت نکن بذار خودش تصمیم بگیره🙏

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕