2777
2789
عنوان

زندگی عجیب من

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 21 پست
کوتاه بیام یعنی دقیقا چیکار کنم؟ برگردم دوباره جلو بچه بزنه ، بعد هم بگه من نزدم ، نمیدونم کجا رفتی ...

اگر بری باهاش زندگی کنی فقط تو هستی که باید تو خودت بریزی ، تو هستی که باید تحمل کنی 

چون اون که میگه عیبی نداره. 

از لحاظ مالی مشکلی نداری ؟ دخترت سکوت اون رو میبینه و خشم تو واسه همین دلتنگ پدرش میشه 

کوتاه بیام یعنی دقیقا چیکار کنم؟ برگردم دوباره جلو بچه بزنه ، بعد هم بگه من نزدم ، نمیدونم کجا رفتی ...

پس اصلا باهاش شام بیرون نرو لحظه ای خام نشو ! مهریه اتم بگیر ! دخترت زیر دست این مرد خراب می شه محکم باش وقتی این قدر مصممی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بری باهاش زندگی کنی فقط تو هستی که باید تو خودت بریزی ، تو هستی که باید تحمل کنی  چون اون ...

چرا عزیزم. از لحاظ مالی هم داره خیلی بهم سخت میگذره. اگر کمک خانوادم نبود نمیتونستم. با اینکه شاغلم اما خوب گرفتن خونه و مسیولیت بچه خیلی برام هزینه داشت. اونم اصلا مسئولیت مالی رو قبول نکرد و ماهانه یه مبلغ خیلی خیلی کم به اصرار من برام واریز می کرد

خدایا بهترین را پیش راهم قرار بده
پس اصلا باهاش شام بیرون نرو لحظه ای خام نشو ! مهریه اتم بگیر ! دخترت زیر دست این مرد خراب می شه محکم ...

نه دیگه دل و دماغ این بازیا رو ندارم. دخترم از این جدایی کلی ضربه دیده. حالا این هی بخواد شل کن سفت کن راه بندازه دوباره هم من ضربه می خورم هم بچه. اما اینم بگم که دخترم دو سه روز نبینتش شروع میکنه به گریه و بیتابی

خدایا بهترین را پیش راهم قرار بده
بچه ها کسی نظری نداره؟ من رو همین فرمون برم جلو؟ پس فردا که طلاق بگیرم دخترم من رو مقصر نمیدونه؟ واق ...

عزیزم هیشکی اینجا نمیاد به شما بگه طلاق بگیر.حرف سنگین و پر مسئولیتیه.شما خودت باید بین بد و بدتر تو زندگیت بخاطر بچت بد رو انتخاب کنی

من دیگه برای هیچ مرد مریضی گزارش نمی زنم😏اونا پشتشون به جاهای خوب گرمه😏
بچه ها کسی نظری نداره؟ من رو همین فرمون برم جلو؟ پس فردا که طلاق بگیرم دخترم من رو مقصر نمیدونه؟ واق ...

كارت درسته.آسيب بزرگ شدن دخترت تو اون خونه، كمتر از آسيب طلاق و جدائي از پدرش نيست.

الهی و ربی من لی غیرک