2777
2789
عنوان

شب یلدای یه نفره من باااااا عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 34 پست
عکس نیم ساعت پیشه

خیلی ازهال خونت خوشم میاد،صمیمیه ،بدون ذره ای تجملات ب دردنخور،خونه رویایی منم اینجوریه توخیالم ،ولی گیرنمیاد،همشون یه جوری نچسبن وسرد،سلامت وخوشبخت باشین انشاالله

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
کلا موجود ناخوشیه 😒از شش سالگی دیگه فهمیدم مادر ندارم و باید رو پای خودم وایسم ازبس که بد و بد اخلا ...

آخی چقدر بده اینجوری. مامان منم اخلاقش تنده ولی مهربونه هااا. بنده خدا دوستی خاله خرسه میکنه، مثلا خیلی محبت میکنه بعد یه دفعه یه کاری میکنه میزنه همه چیو داغون میکنه. خیلی اعصابم خورده😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ازهال خونت خوشم میاد،صمیمیه ،بدون ذره ای تجملات ب دردنخور،خونه رویایی منم اینجوریه توخیالم ،ولی ...

عزیزم خیلی ممنونم تعریف شما هم خیلی دلچسب بود 

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟
اینم نقاشیم

پس بگوچرا خونت ب دلم نشست اینقدرکه ببخش بدون اجازت کپی کردم وقتی دلم خیلی گرفته نگاهش کنم آرامش پیداکنم ودعاتون کنم ،چون خونه یه بانوی هنرمنده ،غرق خوشبختی باشیدانشاالله ،خیلی نقاشیت قشنگه 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
پس بگوچرا خونت ب دلم نشست اینقدرکه ببخش بدون اجازت کپی کردم وقتی دلم خیلی گرفته نگاهش کنم آرامش پیدا ...

عزیزم چه انرژی بهم دادی ممنونم

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟