2777
2789

مادرشوهرم اینا دوتا خونه دارن یکیش ی شهر دیگع س حالا شوهرم دو روزه رفته پیششون امروز زنگ زده بهم میگه که با بابات حرف بزن دیگه جهزیه ندن بهت برین تو خونه مامانم اینا زندگی کنیم  تا چن سال دیگه خودمون خونه خریدیم وسایل میخریم  ولی مامانم و بابام تابستونا میان پیش ما ابجیشم ک اخر هفته ها همیشه میاد  منم گفتم معلومه چی میگی یعنی چی  بعدشم قطع کردم  خیلی ناراحتم میخام همه چیو بهم بزنم چیکار کنم 😭😭

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

اصلااا کوتاه نیا بگو من خونه مساقل میخوام

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون دعوا و باارامش پیش برو...قبول نکن.وصبر کن خونه ی خودتون حاضربشه..

اونا میخان منو ببرن تو اون خونه بعنوان نوکر هیچی ک واس خودم نیس واس اینا خدمتکار میشم هر جوری فک میکنم تهش ب اینا میرسه 

همون تابستونا و آخر هفته ها میشه واست زهر مار بقیه روزا هم با خاطرات همون تعطیلات عصبی میشی اصصصصصلا قبول نکن

اینکه دیگران با ما چگونه رفتار میکنند را ما به آنها می آموزیم.
اونا میخان منو ببرن تو اون خونه بعنوان نوکر هیچی ک واس خودم نیس واس اینا خدمتکار میشم هر جوری فک میک ...

میدونم چی میگی..کاملادرک میکنم...فقط خواهشادعواراننداز..باارامش و بدن بحث نظرتوبگو و مصمم باش.

اصلا قبول نکن همسایه مامانم عروسشون بابت همین قضیه که طبقه بالای خونه مادرشوهرشه به مشکل خورده کارشو ...

ن قصد قبول کردن ندارم فقط دلم پره از اینکه ب خودشون اجازه دادن همچین نقشه ای بکشن  

ن قصد قبول کردن ندارم فقط دلم پره از اینکه ب خودشون اجازه دادن همچین نقشه ای بکشن  

عزيزم اصلا قبول نكن.ولي بدون دعوا و جنجال مطرح كن نظرت رو.اگه اين روش جواب نداد حتما خانواده و اطرافيانت رو در جريان بگذار تا اونا با همسرت و خانوادش خيلي جدي صحبت كنن.ايشون فكر كردن بگن جهاز نيار خانواده شما سريعا اين شرايطو ميپذيرن