2777
2789
عنوان

ادرار نکردن نوزاد ۲ روزه

21204 بازدید | 19 پست

نی نی من حدود ۴۸ ساعته که به دنیا اومده خوب هم شیر میخوره تو این دو روز حدود ۸ بار مدفوع کرده ولی ادرار نه 

کسی در این مورد تجربه داره ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم تازه دنیا اومده اولش ادرار نمیکرد اصلا ولی بعد سه روز زیاد شد ادرارش الانم مشکلی نداره&nbs ...

دکتر بردینش ؟

من خودم شیرم خوبه ولی میخوام بهش شیرخشک بدم شاید ادرار کرد

اگر پسره نوک التشو روغن زیتون بزنین یه چیزای سفیدی داره در بیارین جیش میکنه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
دکتر بردینش ؟ من خودم شیرم خوبه ولی میخوام بهش شیرخشک بدم شاید ادرار کرد

نه دکتر نبردم تا پنج شش فقط مدفوع میکرد اونم سیاه بود بعد از اون کم کم ادرار کرد من خودم مایعات کم میخوردم چه موقع بارداری چه بعد زایمان شاید برا همون بود الان دخترم بیست روزه ست هیچ مشکلی نداره خداروشکر

نه دکتر نبردم تا پنج شش فقط مدفوع میکرد اونم سیاه بود بعد از اون کم کم ادرار کرد من خودم مایعات کم م ...

دختر دختر خالم همین مشکل و داشت،اون یک سالو نیم داشت

دکتر بهش گفت یکم عرق کاسنی بهش بده،اونم داد خورد خوب شد

روزای اول نوزادا در حد چند قطره ادرار میکنن بچه داداش منم تا سه روز ادرار نکرد 

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم