2777
2789

من وقتي٢٠سالم بود با هم كلاسي دانشگاهم باهم اشنا شديم دوستيمون٣سال طول كشيد ولي هر سال يه دعوا در حد تموم كردن داشتيم

سال اول كه من اونقد عاشق بودم خودم برگشتم به رابطه ولي از سال دوم رابطه صميمي تر شد و من احمق اونقد ساده بودم و زود باور كه باهم رابطه داشتيم و من تا به خودم بجنبم ديدم كار از كار گذشته و ديگه دختر نيستم

ای دل غافل

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون موقع من فهميدم كه باهم تموم كرده بوديم ولي وقتي بهش گفتم اون برگشت و گفت ديگه زن خودمي دعوا و اين چيزا تموم نميذارم اشك تو چشت بياد

ولي باز دعوا داشتيم بعد يه سال بهم ميگفت فقط تقصير من نيست اين اتفاق افتاده من نميخوام ازدواج كنم شرايطشو ندارم

الكي ميگفت بيماري دو قطبي دارم

خلاصه سه سال دوستي كه همش من اشك ميريختم ولي اخرش قبول كرد كه ازدواج كنيم درسمونم تموم شده بود

بعد ازدواج تصميم گرفتيم برا ادامه تحصيل بريم المان

ولي خب طبيعتا زود نميشه

منو راضي كردن از شهر خودم پاشدم اومدم اينور كشور يعني فاصله خيلي زياده به هواي اينكه بياين اينجا كار كنين تا موقع رفتنتون

الان كه اومديم پدر شوهرمم مثل ما مهندس عمرانه

برا من كه كار نيست شوهرمم هر موقع ميره غر ميزنه به جون من كه من نميخواستم ازدواج كنم من ميخوام درس بخونم دوست ندارم اينجا كه همه چي الكيه كار كنم

خلاصه من بدجوري اذيت ميشم تو زندگي از وقتي اشنا شديم همش ناراحتي و عذاب دارم

الانم كه٢٤سالمونه ميگم هم كار كنيم هم زبان بخونيم قبول نميكنه پدرشم همينطور خدايي همه جوره ساپورت ميكنه ولي خب ادم دوست داره دستش تو جيب خودش بره شوهرش بره كار كنه

من خونوادم فك ميكنن اين اقا از تنبلي نميره كار كنه امروز باهم دعوا كرديم گذلشت رفت از ساعت٥عصر شبم نيومد خونه پدرشوهر و مادرشوهرم شب يلدا اورده بودن برام هر چي زنگ زديم جواب نداد ونيومد

ايا اينكه من بخوام شوهرم هم كار كنه هم زبان بخونه تقاضاي زياديه؟

ميشه طرف لم بده تو خونه همه خرج مارو هم پدر شوهرم بده به هواي اينكه ما داريم زبان ميخونيم كه بريم المان

ايا اينكه من بخوام شوهرم هم كار كنه هم زبان بخونه تقاضاي زياديه؟ ميشه طرف لم بده تو خونه همه خرج ما ...

بنظر من نرو کشوردیگه وقتی توکشور خودت رفتارش اینطریه جای دیگه که دستت جایی بندنیست

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
باباشم مث خودشه ميگه فقط تمركز كنين كه بخونين و برين كار لازم نيست فقط مامانش بامن هم عقيده است

چند تاخواهربرادرن چراپدرشوهرت دوست داره شمابرین

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

نميدونم والا اگه بگم نميرم كه كل زندگي ميپاشه

بابلش از روز اول خواستگاري گفت پسر من ميخواد بره ادامه تحصيل بده

ولي من دارم فك ميكنم اون اينجا داره بچه بازي درمياره اونجا كه من كسيو ندارم چيكار ميتونم بكنم