2777
2789
عنوان

اولین تولدتون که با همسرتون بودین رو تعریف کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد زیبا افرین ب شوهرت

مرسی عزیزم 😊

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

فقط یه بار سالگرد ازدواجمون خونه مامانم بودم ،با یه پیراهن و یه جعبه شیرینی نخودی اومد،همه به به و چهچه کردن ،چشم خورد دیگه دست و دلبازی نکرد

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.

من شوهرم همیشه روز تولد و سالگرد ازدواج و روز زن سنگ تموم میزاره ولی نم چرا اعتقادی ب روز ولنتاین نداره منم اول تا اخرش بهش میگمﺋمگه من عشقت نیستم   برو حداقل یه شکلات بخر با چایی بخورم

خدایا به امید تو ...
آره دیگه😂😂😂ازدواج کردیم کم کم  کمتر شد بعدم گیر ناباروری افتادیم همش تموم شد

انشالله سال دیگه یه کوچولو بغل یا تو دلت باشه ،با دل شکسته برات دعا میکنم ،انشالله حاجت روا

انشالله سال دیگه یه کوچولو بغل یا تو دلت باشه ،با دل شکسته برات دعا میکنم ،انشالله حاجت روا

برا منم دعا کن بگو خدا بزودی یه بچه سالم ب شیما بده که دیگه طاقت نداره   

منم دعاتون میکنم ان شالله ب حق فاطمه زهرا همه ی منتظرا ب ارزوشون برسن

خدایا به امید تو ...
برا منم دعا کن بگو خدا بزودی یه بچه سالم ب شیما بده که دیگه طاقت نداره     منم دعاتون می ...

الهی آمین ،شیما جون دعات میکنم ،دعا میکنم یه طفل سالم و زیبا و با هوش خدا نصیبت کنه