2777
2789
عنوان

اولین تولدتون که با همسرتون بودین رو تعریف کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 74 پست
من اره پلی کیستیکم ولی از نوع شدییید

یعنی چجوری؟ بعد بخاطر بچه شوهرتون اخلاقش عوض شده؟ من شوهرم ضعیفه عمل کرده ولی بازم ضعیفه خودمم پلی کیستیکم امپول زدم پریود نشدم بعد 3ماه چقد قرص خوردم تا پریود شدم اونم یه قاعدگی مصنوعی ب لطف قرص وقتی پریود نشم چطور حامله بشم 

خیلی اوضاع روحیم خرابه الکی خوشم 

خدایا به امید تو ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمانی هم کردی؟

اره زیاد قبلا پریودم خوب بود نهایت هر 40 50 روز یه دوره قرص خوردم تخمدونم فعال شد تخمک 22 ماه بعد 24 داشتم ولی بعدش فهمیدم شوهرم عمل میخواد واریکوسل داشت و اسپرم صفر 

خیلی معطل کرد تا عمل کرد قشنگ یکسال طولش داد الانم من کم کاری تیروئید گرفتم خیلی اوضاعم بدتر پارسال شده

خدایا به امید تو ...
یعنی چجوری؟ بعد بخاطر بچه شوهرتون اخلاقش عوض شده؟ من شوهرم ضعیفه عمل کرده ولی بازم ضعیفه خودمم پلی ک ...

ببین بری دکتر بهت محرک میده باردار میشی..من تخمک آزاد نمیکردم به گفته دکترم مجبورم آی وی اف کنم

نه اخلاق شوهرم عوض نشده دهیچی نمیکه که شاید میخواد ناراحت نشم نمیدونم والا

ولی برو زیر نظر یه دکتر خیلی خوب که باردار شی راحت

ببین بری دکتر بهت محرک میده باردار میشی..من تخمک آزاد نمیکردم به گفته دکترم مجبورم آی وی اف کنم نه ...

یعنی فولیکول بالغ داشتی ولی ازاد نمیشد چجوری فهمیدی؟ با سونو میشه فهمید که ازاد نمیشه 

عزیزم آی وی اف کن البته خیلی هزینش زیاده ولی مجبوریم چیکار کنیم دیگه 

من دلم یه بارداری طبیعی میخواد ان شالله برای شماهم

خدایا به امید تو ...
دکترت کیه؟؟الان وضعیت اسپرم شوهرت چجوره؟؟الان که دیگه صفر نیست نه؟؟

من ابادانم ولی میرم دکتر اهواز .. بیچاره پا ب پای من رده میاد با خستگی این همه راه میبرم تا اهواز بوای برا خودش خیلی معطل میکنه بدش میاد از سونو و ازمایش اسپرم 

ازمایش داد چند وقت پیش تقریبا همه چیزش نرمال شده بودفقط مورفولوژی اسپرمش نرمال نبود

خدایا به امید تو ...
یعنی فولیکول بالغ داشتی ولی ازاد نمیشد چجوری فهمیدی؟ با سونو میشه فهمید که ازاد نمیشه  عزیزم آ ...

آره بالغ میشد آزاد نمیشد..با سونو فهمیدم

آره دیگه الان تو سیکلم یه انتقالن داشتم باردار شدم ولی سقط شد .باز هفته دیگه انتقال دارم

من ویتامین دی بدنم خیلی کم بود تیروئیدم کم کار و هورمونای بهم ریخته  اندروژنم رفته بالا صورتم ...

منم ویتامین دی کم دارم و تیرویید کمکار..قرص میخورم برای هر دو

چرا آی یو آی نمیکنی ؟اون که هزینه ای نداره؟

منم ویتامین دی کم دارم و تیرویید کمکار..قرص میخورم برای هر دو چرا آی یو آی نمیکنی ؟اون که هزینه ای ...

من فعلا تحت درمان بودم که پریود بشم اخه پارسال با لتروزول خوب شدم اشتباه کردم یکسال خودم ول کردم تا شوهرم عمل کرد الان که پریود شدم بعد 3 ماه دکتر گفت بیا بهت قرص میدم و امپول فعلا تو مراحل اولم اگه خدایی نکرده زبونم لال نتیجه نداد حتما گزینه های بعدیو پیشنهاد میده

خدایا به امید تو ...
ماهیرخ جان آی وی اف چجوریه؟ هربار بری برا انتقال هزینه داره کلا برام میگی چجوریه بی زحمت

عزیزم از روز دوم دارو های محرک دکتر مبنویسه استفاده میکنی بعد روز ششم یا هفتم پریودیت سونو میشی باز دارو میده میگه برو فلان روز بیا باز سونو میشی .اگه اندازه تخمکا خوب بود یه عمل کوجیک میشی برای تخمک کشی .تخمک ها رو میکشن ازت .از شوهرتم اسپرم میگیرن .بعد با هم دیگع لقاح میدن جنین تشکیل میشه .بعد چند روز اگه رحم مناسب بود..انتقال میدن...انتقالشم مثه معاینه هست.

اگه جنین زیاد داشته باشی بران فریز میکنن..دفعه های بعد فقط هزینه انتقال رو میدی .حدود یک تا دو تومن