2777
2789
عنوان

برای شفای بیمار تومور مغزی

4782 بازدید | 24 پست

سلامممم امیدوارم حالتون خوب باشه تنتون سالم دوستان ی بیماری هست تومور مغزی داری از نوع خوش خیم جونه خیلی اذیت میشه ۲۰ سالش لطفا زمانی که خوندین میخوام از ته دل تون براش این دعا رو بخونید  لا اله الا انت سبحانک انی کنت من ظالمين خیلی دوسش دارم میخوام هرچه زودتر خوب بشه دعای دسته جمعی میگن زودتر مستجاب میشع هرکی آشنا هاش این بیماری و داشتن خوب شدن دوس دارم بگن یکم آروم بگیرم ممنونم از همتون ❤😘

براش خوندم....انشاا... خدا شفاش بده

خیلی برام جالبه قبل اینکه بیام تو تاپیک این ذکر رو زبونن بود و داشتم واسه حاجت خودم ک زیادم مهم نیست اما برام خیلی مهمه دعا میکردم. برام دعا کن شماهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من رشتم پزشکیه امروز کلی درباره ی تومور مغزی خوندم

اگر خوش خیم باشه بعضیاشون حتی نیاز به جراحی هم ندارن یا با ی جراحی ساده خوب میشه

ما ی مریضی داشتیم دانشجوی شریف بود اونم جوون و تومور مغز داشت و خوبه خوب شد الان داره ادامه ی درسشو میخونه....

و اینکه اسمشون ترسناکه چه بسا تومور ها و سرطان های خوش خیمی که مشکلی اصلا ندارند و بیماری های دیگه که کسی هم از اسمش نمیترسه اما خیلی مشکل ساز ترن...

سعی کردم چیزایی که میدونمو بگم🌹🌹

عزیزم من رشتم پزشکیه امروز کلی درباره ی تومور مغزی خوندم اگر خوش خیم باشه بعضیاشون حتی نیاز به جراح ...

ممنونم سوفی‌ جون واقعا اذیت کننده است برام ببینم دار درد میکشه گفتن اول با عمل جراحی الان دکتراش گفتن ازمایشارو ببینن احتمالا شیمی درمانیش کنن من که سر در نمیارم فقط هرچی زودتر خوب‌ بشه 

ممنونم سوفی‌ جون واقعا اذیت کننده است برام ببینم دار درد میکشه گفتن اول با عمل جراحی الان دکتراش گفت ...

نگران نباش عزیز دلم خدا بزرگه

تو این سن احتمال خوش خیم بودنش هم خیلی خیلی بیشتره

شیمی درمانی هم اون چیز وحشتناکی که فکرشو بکنی اصلا نیست یسری ازمایش اولیه میگیرن بعد به صورت خوراکی یا تزریفی  هر روز میخوره و مثلا ماهی دوماهی یبار باز چک میشه

علایمش چیه؟دچار اختلال دید شده؟یا تشنج؟

نگران نباش عزیز دلم خدا بزرگه تو این سن احتمال خوش خیم بودنش هم خیلی خیلی بیشتره شیمی درمانی هم او ...

فداتشم الان چند رو صبح ها ساعت چهار سردرد میگیر خون دماغ میشه امروز حالش بد شده بود برده بودنش بیمارستان ایشالا خوب بشه امکان دار باز برگرد؟