2777
2789

لطفا بگید مشکلتون چی بود؟ چقد هزینه کردین؟ کجا انجام دادین؟ بیمه داشتین یا نه؟؟ جواباتون خیلی میتونه کمکم کنه خواهش میکنم  جواب بدید

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدود ده تومن هزینه .مرکز ناباروری اصفهان.دکتر کلانتر

مشکل تحرک و تعداد خیلی پایین اسپرم شوهرم

خودمم ی کوچولو pco

برج 4انتقال دادم مثبت شد

فک میکردم تو همدردی ولی حالا فهمیدم تو هم دردی!
من می خوام این ماه برم برام انجام بده توتبریز ۱۰ میلیون.تنبلی تخمدان دارم الان۶ ماه امپول استفاده می ...

انشالله نتیجه بده مامان بشی❤

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
فرق ای یو ای و ای وی اف چیه

ای یوای کارشوهر را دکتر یکبارباسرنگ انجام میدهد😁😁اسپرم رو پاکسازی میکنن با سرنگ تزریق میکنن به رحم ولی ای وی اف لقاح روانجام میدن بیرون بعدش میبرن میزارن تو رحم

خدایا شکرت 😍😍😘😘
من واقعا هزینه ها رو حساب نکردم ببینم چقدر شه پارسال اردیبهشت پانکچر شدم و امسال اردیبهشت انتقال د ...

پانکچر چیه؟ تکمیلیتون برا کدوم بیمه هست