2777
2789
عنوان

این که می ری یه چیزی بخری میگن........!😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 27 پست
فقط اون فروشنده ای ک میگه ؛  اگر می خواید بخرید ، بیارمش براتون !!!!😐😐😐😐 از همین نقطه بهت ...

خخخخخ آره والا گومبولی جون فروشنده نیستن

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا دیالوگ همه فروشندگان مغازه هاست😁😁

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
وااای منم ازاین جمله متنفرم😕

یک بار گفتم ،  می خواستم بخرم  ولی از شما ک کاسب نیستید  نمی خرم !!!! 😐😐😐

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
دقیقا دیالوگ همه فروشندگان مغازه هاست😁😁

آره ول کنشون اتصالی کرده😅😅😅😅😅

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
فک کن من بدبخت چی میکشم  دارم جهیزیه میخرم😢😢

عزیزم چرا بدبخت 

هرچی در وسعت هست رو تهیه کنید خیلی قیمتها نجومیه

میدونی چی جالبه؟امروز دلار گرون شده فردا میری چیزی بخری میبینی جنس  گرون شده میگی چرااا گرون شده ؟میگن چون دلار گرون شده.حالا امروز دلار ارزون میشه 1 ماه بعد میری جنس بخری میبینی گرونه میگی چرااا گرونه مگه دلار ارزون نشده؟میگن نه این با دلاره قبلی بوده 😐😐😐😐😐😐

همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔
میدونی چی جالبه؟امروز دلار گرون شده فردا میری چیزی بخری میبینی جنس  گرون شده میگی چرااا گرون شد ...

آره والا اصلا یه وضیه

یک بار گفتم ،  می خواستم بخرم  ولی از شما ک کاسب نیستید  نمی خرم !!!! 😐😐😐

خیلی زشته این حرفشون واقعا ،انگاربه آدم فحش میدن😓

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

گرون میخرن ،گرون میفروشن>>>>>>دیگه نمیتونم با این قیمت بخرم !

ارزون میخرن،گرون میفروشن>>>>>>قیمتا باز میره بالا !!!!!!

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

چند سال پیش یه خانم ژاپنی کا با یه ایرانی ازدواج کرده بود و آورده بودن تی وی. نمیدونم دیدین یا نه. میگفت از اقتصاد و بازار ایران بیشترین تعجب رو کردم. می کفت میری مغازه خرید می کنی وقتی داری میری تشکر هم می کنی؟؟ تو کشور ما فروشنده از خریدار تشکر می کنه حتی اگه چیزی نخره. بعدشم جنس فروخته شده پس گرفته می شود اونجا. چون تولید کننده موظفه بهترین جنس رو ارائه بده و خیلی حرفای دیگه. واقعاً واسه همین فرهنگشونه که شدن ژاااااپن!!!

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.