2777
2789

دکتر به من گفته اگه باردار بشی باید این آمپولو بزنی دارم دیوونه میشم مگه میشه هر روز آدم آمپول بزنه تا9ماه  کسی که این آمپول و زده بیاد کمکم من از دردش میترسمممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن ترس نداره منم دوماه اخر زدم.وقتی بدونی برا سلامتی بچته دردشم تحمل میکنی ک درد خاصی نداره...فقط ی ...

چرا همه میگن کبودمیشه ولی برا من کبود نشده تا حالا😂 من اشتباه میزنم یعنی؟

ولی وقتی میزنم یه کوچولو درد میپیچه تو اون موضع، طبیعیه؟

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
اصن ترس نداره منم دوماه اخر زدم.وقتی بدونی برا سلامتی بچته دردشم تحمل میکنی ک درد خاصی نداره...فقط ی ...

آخه عزیزم به من گفته از روزی که فهمیدیم بارداری این امپول و باید بزنی باز 2 تا 3 ماه میگفت ادم یک جوری تحمل میکرد

واقعا میگی عزیزم یعنی میشه خود آدم تزریق کنه 

آره خودت باید بزنی، آمپولشم مثه بقیه آمپولا نیست ، کوچیکه، سوزنشم خیلیییی باریکو کوتاهه فقط یذره فرو میره نترس

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
اصلا ترس نداره منم سر دخترم نه ماه زدم،الانم پنج ماهه باردارم و دارم هر روز میزنم و تا آخر ادامه دار ...

منم میخواستم اقدام کنم برای بچه دوم سر پسرم نزدم ولی بعدش پام آمبولی شد و قرص میخوردم تا 6 ماه حالا میگه باید بزنی اگه حامله شی..از امپول خیلی میترسم و باز از یک طرف دوست ندارم بچه تک فرزند باشه