2777
2789
عنوان

صبا هستم بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بدم امروز معلوم میشه یا زوده؟

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
عزیزم اخ یه بی بی چک دیگه هم دارم اکبند استفاده نکردم اون نداره این خطش هم رفته رفته پرنگ میشه دقیق ...

نمیدونم شایدم بارداری عزیزم اگر رفته رفته داره پررنگ میشه احتمالش اینه باردار باشی و دیر بیبی چکت مثبت رو نشون داده

فردا یلداس روز خوبیه انشالا ب امید خدا حامله ی لرای منم دعاکن 

فردا هم بیبی بزن احتمال زیاد باید پررنگتر از امروز و دیروز بشه اگه دیدی اونم هاله داره برو آزمایش خون بده

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
منم صبام 😀ایشالله ک مثبته و مامانی میشی 🤩😍

انشلاه😍😍😍من که خیلییی خوشحالم باورم نمیشه بعد از هزار تا بی بی چک اینا حاله دارن 

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
نمیدونم شایدم بارداری عزیزم اگر رفته رفته داره پررنگ میشه احتمالش اینه باردار باشی و دیر بیبی چکت مث ...

انشلاه توهم با جواب مثبتت میای چند وقته اقدامی من سومین ماهم بود البته این ماه کلومیفن هم مصرف کردم

مبارك  برو از مايش بده

نشون میده زود نباشه؟ 

عزیزززززم😍😍حالت رو خریدارم  واسه منم دعا کن واسه یه بخت خوب و ی نی نی 😀😀😀

عزیزم انشلاه تو مثل من چشم به راه نشی سری برسی به ارزوت من خیلی دلم گرفته بود اگه اینو هم نمیدیدم سکته میکردم

انشلاه توهم با جواب مثبتت میای چند وقته اقدامی من سومین ماهم بود البته این ماه کلومیفن هم مصرف کردم

انشالا باهم...کلومیفن واسه تنبلیه؟؟؟ 

من این ماه ماهه دوممه ک دو روز دیگه هم موعدمه

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
اعصاب من خورده دلم گرفته دلم میخواد گریه کنم . خیلی خستم من

اینکه آدمو گول میزنه و امیدوار میکنه بعد اینجوری میشه خیلی بهم میریزم 

همیشه سر وقت پریود میشدم این دفعه یه هفته تاخیر داشتم خیلی امیدوار بودم خورد تو ذوقم بهم ریختم

بعضی وقتا که به خودم میگم ولش کن بچه میخام چیکار به چه دردم میخوره از بس عصبانی میشم 

شوهرمم که اصلا تو عالم خودشه تا بهش میگم فقط جوابش اینه بهتر که نیستی و میخنده هیچ کسم نیس آدمو آروم کنه