2777
2789
عنوان

راههای نزدیک شدن ب خدا

1066 بازدید | 12 پست

همیشه چجوری با خدا حرف میزنید؟ 

چحوری ازش تشکر میکنید؟ 

من خیلی از دست خودم ناراحتم

شبا یاد خدا میفتم با یادش ارامش میگیرم تا حالا هزاران بار خواستم نماز بخونم اما تنبلی کردم، دیگ حتی روم نمیشه  ک بخام دوباره این کارو انجام بدم. 

وهوارحم الراحمین

خداخیلی مهربونه مثل ماانسان هانیست

بروپیشش دست درازکن سمتش دستت ومیگیره اصلاناامیدنشو

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیشتر اوقات که تنها هستم با خدای مهربونم حرف میزنم .چطور با مادر درد دل میکنید من با خدا راز و نیاز میکنم .بخصوص وقتی درد دارم با گریه بهش میگم خداجونم ببین درد دارم بهم رحم کن .از ته دلم شکرش میکنم حتی اگر مشکل داشته باشم .قرآن میخونم .اما یه بدی دارم نمازم سر وقت نیست😢😢😢

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
ع چرا

پرویز پرستویی دیالوگ معروفی داشت میگفت راه های رسیدن به خدا 

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
همین الان بلند شو اگه میتونی هی نگو فردا فردا هر موقع یادت افتاد بلند شو نمازت بخون خیلی خوبه ایشالا ...

اگ این بارم نشد چی مسخره بازی ک نیس..... بعد من ناخونام ژلیش کردم وسواس گرفتم نمازم بخونم قبول نیست اصلا

اگ این بارم نشد چی مسخره بازی ک نیس..... بعد من ناخونام ژلیش کردم وسواس گرفتم نمازم بخونم قبول نیست ...

چرا قبوله همون طوری بخون. حتما خدا دوستت داره که به دلت میندازه نماز بخونی. خودش گفته هرکس را بخواهم هدایت میکنم 

هر کسی می تونه بهت نگاه کنه. پیدا کردن اون آدمی خیلی کم اتفاق می افته که همون دنیایی رو می بینه که تو می بینی. 
اوهوم بعد 40روز دیگ نمیشه ک نخونی درسته؟ 

ببین من این ۴۰روز رو حدودی گفتم چون میگن هر خصلتی رو اگه بخوای نهادینه کنی کافیه ۴۰روز خودتو مجبور به انجامش کنی دیگه عادت میشه

حالا ممکنه برای شما یکم کمتر یا بیشتر بشه در هرصورت اگه یمدت بخونی دیگه اگر بخوای نخونی نمیتونی انگار ی چیزی گم کردی یا حس میکنی وظیفتو انجام ندادی

🌷