2777
2789
عنوان

همین این دنیارو باختیم همون اون دنیا😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 160 پست
من معتقدم همه انسان ها هم ترازن. 

همه ی انسان ها در وجه جنسیت هم ترازن. همه انسان ها یه جسم مادی هستن که به واسطه روح تکمیل شدن.... ولی بعضی از انسان ها با ریاضت های فراوان از نظر روحی و معنوی تا عرش رفتن. یعنی یک فاسد با یک عالم یکی هست!!!؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بسیار افرادی هستن با شنیدن اسم داعش رنگ از صورت باختن.... کسی که اندکی از روحیات شهید و انسان مخل ...

امثال حججی زیاد بوده وهس بشرطی ک درس بشه برامون اولین شهیده بی سر جوون ۱۸ساله افعان تبار بوده ک میره دوستشو نجا بده اسیر داعش میشه ک هرچی بهش میگن ب علی لعن بفرس فقط میگفته السلام علیک یاعلی یاحیدر سرشو میبرن و تو طبق میزارن زنش حامله . اینا دیگه از دنیا گذشتن وصلن بخدا

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
مراقبه یعنی چی؟اگه میشه کامل توضیح بدید من یاد بگیرم ممنونم

یعنی مراقب نفس خود بودن.یعنی از نفس خودمون حساب بکشیم آیا عملی که انجام دادیم درست بود یا غلط.برای رضای خدا بود یا نه؟واصلاح اعمال 

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
همه ی انسان ها در وجه جنسیت هم ترازن. همه انسان ها یه جسم مادی هستن که به واسطه روح تکمیل شدن.... ول ...

اگر کار اون ادم فاسد و اون ادم عالم و به چشم ببینی معلومه که نه. اما اگر فقط از طرف یه عده که بخاطر منفعت خودشون میگن بشنوی دیگه نمیشه قضاوت کرد 

⚡🦄🌈
این که نمیشه اونی که آدم خوبیه با اونی که ظالمه هم تذازن؟

بعضی ها از جای دیگه پر میشن عزیزم.... بنظرم قبل از حرف زدن باید یکم به حرفامون فکر کنیم.... این نمیشه که تا چیزی به ذهنمون رسید بدیم بیرون... که مثلا کم نیاریم

چرابحث میکنید .همه که شیعه نیستن که بخوان ایت الله بهجت یا رجب علی خیاط رو بپذیرن .تو فضای مجازی این ...

کسی بحثی نکرده اونیکه دوست داره قبول میکنه اونیم ک نه رد میشهدمیره

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
اگر کار اون ادم فاسد و اون ادم عالم و به چشم ببینی معلومه که نه. اما اگر فقط از طرف یه عده که بخاطر ...

خب پس وقتی ما میگیم فلانی از نظر معنوی خیلی بالا بوده دلیلی نداره نقضش کنی....چون چیزی بوده که از دست هر انسانی بر نمیاد....

اگر کار اون ادم فاسد و اون ادم عالم و به چشم ببینی معلومه که نه. اما اگر فقط از طرف یه عده که بخاطر ...

به قرآن اعتقاد دارید یانه؟درقران که به صراحت اومده حتی اگه اصلا کاری به ادما نداشته باشیم

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

یه بنده خدایی حجاب درستی نداشت. بعد جای اینکه من به اون بگم خواهرم حجابت(خخخخ)، اون به من میگفت چادرت رو بردار. اینا تظاهره. به جای نماز و روزه، داشتن انسانیت مهمه و...

ولی به عینه میدیدم غیبت میکرد، خیلی بددهن هم بود اتفاقا. 

چند بار خواستم بگم الان تو خیلی انسانیت به خرج میدی. ولی نگفتم

منتها اینجور وقتها انگشت اتهام به سمت اونایی که یه کم معتقدتر هستن نشونه میره. که اره. ما درسته اهل نماز و روزه و حجاب نیستیم ولی در عوض گناه هم نمیکنیم

فقط خواستم بگم اینجوریام نیست.

همونقدر که من ممکنه گناه کنم، بقیه هم ممکنه گناه کنن

پس اینقدر شعار ندیم خواهشا

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
بعضی ها از جای دیگه پر میشن عزیزم.... بنظرم قبل از حرف زدن باید یکم به حرفامون فکر کنیم.... این نمیش ...

اونی که میاد بحث میکنه نسبت به اونی که اصلا وارد تاپیک اعتقادی نمیشه به نظرم خیلی بهتره چون عقیده داره ولی به هردلیلی مثلا ادمای بد شرایط بد اعتقاداتش رو کمرنگ کردن...