2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا؟آفرين بهتون موفق باشين.اتفاقا منم كلاس ويلون ميرم شوهرم داشت الان بهم ميگفت اگه ويلون خوب ياد بگ ...

مرسی عزیزم همچنین😍 بیشترش بخاطر شاگرد خصوصی چون شاگرد های اموزشگاه خود اموزشگاه یه درصدی برمیداره اگه حرفه ای یاد بگیری بعدش برو موسسه فنی حرفه ای امتحان بده مدرک شو بگیر چقدر شهریه کلاس میدی؟کلاست تایمش نیم ساعته؟

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
کارمند دادگستری ام استخدامی سال 90 آزمون کشوری قبول شدم از سال 91 رفتم سرکار خداروشکر 

رشتتون حقوقه؟من رشتم حقوقه ولي خيلي پشيمونم كه رفتم اين رشته.از اول به قصد وكالت رفتم اما الان حس ميكنم نميتونم 

شما که سر کار میرید خسته نمیشید هرروز صبح ساعت 6 پاشو برو بیا کار خونه بچه داری شوهر داری و... . تاحالا نشده بگید اه کاش امروز میشد بیشتر بخوابم؟ نشده پری بشید اصلا حسش نباشه برید سرکار؟

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
مرسی عزیزم همچنن بیشترش بخاطر شاگرد خصوصی چون شاگرد های اموزشگاه خود اموزشگاه یه درصدی برمیداره اگه ...

هر جلسه نيم ساعت ماهي چهار جلسه ١٤٠ تومن.عزيزم با مدركش ميشه چيكارا كرد؟

[QUOTE=77459549]رشتتون حقوقه؟من رشتم حقوقه ولي خيلي پشيمونم كه رفتم اين رشته.از اول به قصد وكالت من 3تا مدرک دارم فوق دیپلم ریاضی لیسانس مدیریت و لیسانس حقوق با لیسانس مدیریت استخدام شدم اولش بعد لیسانس حقوق گرفتم

[QUOTE=77459549]رشتتون حقوقه؟من رشتم حقوقه ولي خيلي پشيمونم كه رفتم اين رشته.از اول به قصد وكالت من ...

ببخشيد كه وقتتو ميگيرم عزيزم آخرين سوالم و بپرسم ازت.بنظرت وكالت برا زن مناسبه؟اعصاب قوي ميخواد؟من اصلا تحمل دعوا و اين چيزارو ندارم

هر جلسه نيم ساعت ماهي چهار جلسه ١٤٠ تومن.عزيزم با مدركش ميشه چيكارا كرد؟

مثل اموزشگاه ماس در هفته ۱ بار واسه ما ۱۰ تومن بیشتره😀مدرکش که داشته باشی واسه کار بهتره  بعضی اموزشگاه ها خود شاگرد های که حرفه ای تدریس دیدن واسه تجرجه استخدام میکنن ولی خب با حقوق کمتر 

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
شما که سر کار میرید خسته نمیشید هرروز صبح ساعت 6 پاشو برو بیا کار خونه بچه داری شوهر داری و... . تاح ...

من اینجور موقع ها مرخصی میدم به خودم

ولی صد بار شده نخوام برم سرکار 

اون موقع به حقوق فکر میکنم و خودمو مجبور میکنم که برم

دیگه شخصیت ما اینجوری شکل گرفته که نریم سرکار توی خونه روانی میشیم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ببخشيد كه وقتتو ميگيرم عزيزم آخرين سوالم و بپرسم ازت.بنظرت وكالت برا زن مناسبه؟اعصاب قوي ميخواد؟من ا ...

بستگی به روحیه خود فرد داره ولی درامد خوبی داره مخصوصا تو شهرستانا 

مثل اموزشگاه ماس در هفته ۱ بار واسه ما ۱۰ تومن بیشتره😀مدرکش که داشته باشی واسه کار بهتره  بعضی ...

عزيزم موفق باشي خيلي حس خوبي بود حرف زدن باهات🌹 دعا كن منم يه شغلي پيدا كنم از بيكاري در بيام😄