2777
2789
عنوان

کیا رسم دارن پسر جهاز بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2325 بازدید | 66 پست

منم جنوبم هر کی در حد توانش جهاز میده هیچ اجباری براشون نیست و بستگی داره به دست و دلبازی خانواده عروسی بعضیا دارن ولی گدان نمیدن میگن دختر بدیم جهازم بدیم کلیم برای دوما ناز میکنن

والا چقدم قرب و قیمت دار میشن

انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم.اصالتا بوشهری اما متولد و ساکن آبادان...

عه ما یه ماه دیگه انشالله قراره بریم بوشهر به نظرتون هواش خوبه؟؟ کجا بریم؟ سوییت و اینا داره؟ من هیچوقت نرفتم راستش خیلی دوست دارم بوشهرو ببینم

جوبیا هرچی ببرن مارک میبرنو عالی کمو زیادشم طبق وسع پدر عروس همون عربهام رسم جهاز ندارن ولی بعد ازدواج دامادو خیلی ساپورت میکنن حتی در خونه خریدنو ماشین خرید....ولی من شوهرم اصفهانیه میبینم جهاز خواهراش زیاااد ولی اصلا مارکا بیخود ببخشید توهین نشه به کسی دارم تعریف میکنم صرفا...هرزیاد دادنی هتر نیس هر کم دادنی از زرنگی نیس ما کممون اندازه سه تا جهاز فامیل شوهرمه والا

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

ما کوردیم و رسم داریم وسایلو همه دوماد تهیه میکنه بعضی خونواده هام چند تیکه واسه دختر میخرن. بعضیام شانس دارن هیچ نمیخرن. و دختر راحت میره رو خونه ی حاضر و آماده. خرید طلا در حد 30 .40 میلیون با پسره. و خرید لباس و... و هزینه تالار و عروسی و...

همش پسر😆😕😑

بهضی پسرهام خودشون  خونه دارن مثلا یه طبقه از خونه پدری. و دختر راحت میره توش میشینه.

کی همچین حرفی زده  من جنوبیم ۷جدوابادم جهازکامل داده تمام دوست واشناودروهمسایمونم همینطور

عزیزم منم جنوبیم همه جهیزیه ام خودم دارم میگیرم..خدا حلال کنه فقط اسپیلت اقای دامادمیگیره.

ما لرستان هستیم خرج عروسی با داماده جهاز هم تیکه های سنگین(گاز یخچال لباسشویی تلویزیون فرش)رو داماد میخره بقیه رو عروس

البته چند سالیه مد شده سرویس خواب و مبل و اینارو هم دخترا میخرن قبلا اینا هم یا نبود یا به عهده داماد بود

با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن
اقا ما کلا رسم جهاز نداریم همش پای پسرس واینطوری عزت نفس خانم بیشتره ....تا اینکه خواهرشوهرم گف من م ...

ببخشید ولی استدلالت خیلی مسخره بود.

مطمئنا مشکلشون خیلی عمیق تر از مسئله جهیزیس. چون دو نفر که واقعا همو دوس داشته باشن این چیزا براشون مهم نیست

عزیزم منم جنوبیم همه جهیزیه ام خودم دارم میگیرم..خدا حلال کنه فقط اسپیلت اقای دامادمیگیره.

اسپیلت چیه؟

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏

ما خ دوماد خیلی زحمت میکشه فقط تلوزیون با میز زیرش بعد عروسی یه کشک مال خرید هی میگفت رو جهازت نبودهااااا 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

کی همچین حرفی زده  من جنوبیم ۷جدوابادم جهازکامل داده تمام دوست واشناودروهمسایمونم همینطور

ولی عربهای جنوب اصلا جهاز نمیدن به دختر اصلا این کارو خیلی میبینن مثلا میگن دختر بشون دادیم زیادیشون هم هست چه برسه به جهاز 😁