2777
2789
عنوان

پولیب رحمی

94 بازدید | 8 پست

سلام دوستهای گل یکی به من کمک کنه؟! توی اینترنت هرچی در ورود پولیب رحمی می خونم،می بینم نوشته که مانع بارداریه، من هم پولیب رحمی دارم، اما دکترم اصلا نگفت که خطرناکه و باید برش دارم، آخه ظاهرا پولیب حتی اگر مانع بارداری نشه، باعث سقط میشه، لطفا اگر اطلاعاتی دارید دریغ نکنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش فلوشیپ زنان وحتما پولیپ‌وباهیستروسکوپی بردارن کاش منم واسه سپتوم رحمم میرفتم وبچه م و۷ماهگی ...

عزیزم، خیلی متاسف شدم انشالله بزودی باردار بشی

بايد بري هيسترو كني اره هم مانع ميشه هم باعث سقط حتما برو درش بيار دنبالشو بگير اگه قصد بارداري داري 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
برو پیش فلوشیپ زنان وحتما پولیپ‌وباهیستروسکوپی بردارن کاش منم واسه سپتوم رحمم میرفتم وبچه م و۷ماهگی ...

خوب تقصير تو نيست بايد دكترت بهت ميگفت قبلش بلاخره يه چكاپ كه كرده بودي تا قبل بارداري يعني سونو نداده بودي

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
واقعا نمی فهمم پس چرا دکترم میگه نمیخواد دست بزنی بهش و موردی نداره

منم داشتم تازگيا رفتم نه عزيزم بايد برش داري حالا نميدونم مال شما در چه حده اما بعدا دچار مشكلت ميكنه دوباره برو سونو جاي خوب مطمئن شو كه هست يا نه اندازش چقدره برو پيش يه دكتر ديگه بهت ميگه چيكار كني