2777
2789
عنوان

خانوما بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای برمن حسابی نگران شدم خیلی ببخشیدا انگار یه قسمت از پوست اون ناحیه پاره شده گوشت اورده بالا &n ...

دردم داره؟شاید ورم کرده..

ذکر  آغازتحریم ها                                              پراید رسید به زانتیا آقابیا آقابیا روزی۱۰۰۰مرتبه
نه فک‌نکنم ما یکی از فامیلامون‌تو بارداریش زگیل داشت خیلی بد بود حواست باشه لباسای تنگ و چسبون نپوش

ای خدا من تا میام یه چیزیو خوب کنم باز یه مشکل دیگه پیش میاد

خدایا شکرت
مال من خیلی وقته 

ناراحت نشی عزیزماااا شوخی کردم😚😚

برو دکتر گلم یا زگیله یا جوشه عفونتیه

{یه جاهایی اِشتباه کَردی چون بَرات لازِم بود،یه روزایی اِعتِماد کَردی و ضَربه خوردی🥲🩹چون بایَد دَرس میگِرفتی، یه موقع هایی به رَوابِط سَمّی و نامُناسِب وارِد شُدی و دِلِت شِکَست💔 چون نِیاز به تَجربه داشتی...ولی نَبایَد خودِتو به خاطِرش سَرزنِش کنی😚؛چون تَمامِ اِشتِباهاتِت بَخشی اَز مَراحِل رُشد تو بوده🌱، مَراحِلی که بایَد اَزشون عُبور کُنی🚶‍♀️👣تا شَخصیّتِت رُشد کنه و به کَسی که میخوای وَ واقِعا بایَد باشی تَبدیل بِشی💫🪄.پَس لُطفا خودِتو سَرزنِش نَکُن چون تو با اِشتباهاتِت تَعریف نَمیشی و تَمامِ این مَسیر بَخشی از مَراحِل رُشد و تَکامل توعه تا خودِتو بِشناسی و بِدونی اَز زِندگیت چی میخوای😊...پَس سَخت نَگیر رَفیق🤝،قَدرِ خودت و لَحظاتِ زیبایِ زندِگی رو بِدون و اَزش لِذّت بِبَر...♥️}
دردم داره؟شاید ورم کرده..

نه اصلن درد نداره همون زمانا یادمه سر بکارت و این حرفا تا چن روز خیلی میسوخت حتی اب سرد که میریختم روخودم میرسید به اونحا میسوخت فقط منم نمیدونستم از چیه بی خیالش شدم تا الان 

خدایا شکرت
ناراحت نشی عزیزماااا شوخی کردم😚😚 برو دکتر گلم یا زگیله یا جوشه عفونتیه

نه خاهری چرا ناراحت.باید تا شنبه یکشنبه صبر کنم.میترسم واسه باردارشدنم مشکلی پیش نیاره این قضیه

خدایا شکرت
نه خاهری جوش نیس یه گوشت اضافس قد یه نخود شایدم کوچیکتر.اویزون نیستا به پوست همون قسمت چسبیده

آهان خب فرق داره.حتمابرودکترکه خیالت راحت بشه.آخه برامن روی لب داخلی ی چیزی مثل جوش خیلی ریزه زده چن ماهه اوایل فک میکردم جوشه ولی خیلی ریزه اصلادیده نمیشه بادست بزورپیداش کنم علاعمی ندارم فک کردم مث منه.ولی بااین حال میخوام برم خیالم راحت بشه