2777
2789
عنوان

بچه بیاییدبگید چیکارکنم انقد همه چیو ب خودم نگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من الان دارم ازبین میرم دیگ

سنت کمه

یه کم سنت بره بالاتر پخته تر میشی

منم هم سن تو بودم اینطوری بودم

الان یا با شوخی جواب طرفو میدم که خالی بشم

یا اگه طرف کم سن باشه میذارم رو حساب بچگیش

اگه پیر باشه میذارم رو حساب پیریش و زوال عقل

اگه مریض باشه میگذارم رو حساب مریضیش و ضعف اعصابش

اگه زن باشه میگم پریوده

اگه مرد باشه میگم پرخاشگره و ننه باباش یادش ندادن

به هر حال یه دلیلی دارم😂😂

سنت کمه یه کم سنت بره بالاتر پخته تر میشی منم هم سن تو بودم اینطوری بودم الان یا با شوخی جواب طرف ...

ایول ب دلایلت خخخ،ببین من جواب طرفم میدما ولی چ فایده بازاحساس خفگی میکنم ،میگم نباید بهم میگفت 

فکر کنم از وقتی که اون آدم سابق نشدی  ذهنت به کار افتاده😆😆😆

اره رفتم دنبال کسب علم و دانش😂😂😂😂😂ازونموقع خودمو تو یه اتاق یه گوشه حبس کردم دست بهم میزنن جیغ میزنم😂😂 

خیلی خوبه اگه راه درست وعملی واسش پیدا شه چون خودمم گاهی اینجوری میشم یه جا شنیدم دلیل مزاجی داره ...

چه حالب

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   

کتاب خود شناسی لطفا گوسفند نباشید نوشته ی محمود نامنی رو حتتتما بخووون

ذکر  آغازتحریم ها                                              پراید رسید به زانتیا آقابیا آقابیا روزی۱۰۰۰مرتبه
اره رفتم دنبال کسب علم و دانش😂😂😂😂😂ازونموقع خودمو تو یه اتاق یه گوشه حبس کردم دست بهم میزنن جیغ ...

وای خدا

بخدا یه دفعه خنده از ته دل کردم

مخصوصا قسمت جیغش 

خدا خیرت بده

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔
ایول ب دلایلت خخخ،ببین من جواب طرفم میدما ولی چ فایده بازاحساس خفگی میکنم ،میگم نباید بهم میگفت  ...

عزیز

وقتی جوابشو میدی دیگه یر به یری

بعد در دهن مردمو نمیشه بست همیشه ممکنه به قصد یا بدون قصد یه حرفایی بزنن پس تو باید شخصیتت رو قوی کنی و به قول یکی از دوستان خودت رو دوست داشته باشی و اعتماد به نفست رو بالا ببری تا تاثیر پذیریت کم بشه و اگه دائم با طرف سروکار داری و دائم میشنوی ارتباطت رو کم کن و سر سنگین باش

اینجور افراد طعنه زن همیشه دور و برشون خلوته چون دیگران از دست زبانش در امان نیستن

البته این روزا همه نیش و کنایه میزنن و بیشتر وقتا حق داری که بخودت بگیری چون واقعا منظورشون تویی. یه عزیزی گفته چون سنت کمه. ولی بنظر من هر چی میگذره هی بیشتر به ادم گیر میدن و نیش وکنایه میزنن و از همه چی ایراد میگیرن. زندگی فقط تا وقتی سنت کمتره خوشه. از یه سنی به بعد باید بجز مشکلات خودت که کمم نیستن حرف دیگرانم تحمل کنی. 

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ