آوینااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 762 عنوان طلا فروشان و کسانی که از اوضاع طلا سر درمیاورند لطفا 223 بازدید | 11 پست امروز. طلا۳۰۵ بود به نظرتون بالا میره یا پایین؟؟؟!!!!من ۴۰میلیون پول دارم میخواستم شمش بگیرم بعد۳-۴ماه دیگه بفروشم به نظرتون خیلی ریسکه؟؟؟؟!!!! بعضی از مردها آنقدر مرد هستند که یک زن میتواند با خیال راحت زن باشه💃💃💃 1397/09/28 | 20:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انامانی عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 4141 اره ریسکه فلا طلا فروشام خودشون نمیدونن اوضاع چجوری میشه 😘واسم صلوات بفرستید😘
maman_bad_az_in عضویت: 1396/04/29 تعداد پست: 3296 اره دختر شهریوری من😍جانی و دلی، ای دل و جانم همه تو😘😍
دختراتش عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 7444 من چهل تومن پول دارم نمیدونم چیکارش کنم.از کجا میشه شمش خرید؟چندگرمیه ؟
آوینااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 762 اره ریسکه فلا طلا فروشام خودشون نمیدونن اوضاع چجوری میشه 😞😞😞😞اره متاسفانه در مملکتی زندگی میکنیم که هیچ کس از. فردا خبر نداره بعضی از مردها آنقدر مرد هستند که یک زن میتواند با خیال راحت زن باشه💃💃💃
آوینااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 762 من چهل تومن پول دارم نمیدونم چیکارش کنم.از کجا میشه شمش خرید؟چندگرمیه ؟ ما یه اشنای طلا فروش داریم اون. گفت طلای اب شده که همون شمش بگیریم بعد. الان زنگ زده میگه پول و. بریز. بخرم دیگه پایین نمیادراستش بهش اعتماد داریم نمیدونم باز چکنم بعضی از مردها آنقدر مرد هستند که یک زن میتواند با خیال راحت زن باشه💃💃💃
دختراتش عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 7444 ما یه اشنای طلا فروش داریم اون. گفت طلای اب شده که همون شمش بگیریم بعد. الان زنگ زده میگه پول و. بری ... اتفاقا گرمی ۲۰۰بود تابستونی.منم خاستم بگیرم طلای اب شده.اما چنتا طلافروش بهم گفتن ممکنه ناخالصی توش بریزن.بعدم فروشش سخته
آوینااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 762 اتفاقا گرمی ۲۰۰بود تابستونی.منم خاستم بگیرم طلای اب شده.اما چنتا طلافروش بهم گفتن ممکنه ناخالصی توش ... این گفته خودم ازتون میخرم نمیدونم دیگه توکل به خدا الان براش پول و ریختم بعضی از مردها آنقدر مرد هستند که یک زن میتواند با خیال راحت زن باشه💃💃💃
آوینااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 762 طلا کهنه بگیر بهتره اره همینکارو. میکنم بعضی از مردها آنقدر مرد هستند که یک زن میتواند با خیال راحت زن باشه💃💃💃