2777
2789

سلام ..اول بگم کاربری جدید نیستم ...صبح پا میشم میبینم الکی الکی ترکیدم ...

دوستان راهنمایی ام کنید من  چمه !! 5  ساله ازدواج کردم ..همسرم نمونه کامل یه مرده ..بخدااا نه اهل توهینه و خیانت ..خوش اخلاق ..میدونم عاشقمه و در قبال بد اخلاقی هام واقعاا صبوره و همیشه بهم میگه عاشق تم ..من قبل ازدواج با همسرم عاشق هیچ کس نشدم و نبودم ..فقط یکی رو یه کوچولو دوس داشتم و میدونستم اون هم دوسم داره ولی محل اش نذاشتم تا خودش بیاد سمت ام که هیچ وقت نیومد .اون فک میکرد من هیچ وقت دوستش ندارم و رفت ..  .نفهمیدم چرا نیومد ..من هم برام مهم نبود ..میگفتم اگه منو میخواست میومد ..بعدکه درس مون تموم شد رفتیم سراغ زندگی مون ..من هم ازدواج کردم و الان یه  پسر گل دارم ....نمیدونم چرا دو سالیه عاشق اونی که هیچ وقت حرفشو بهم نزد و رفت شدم .من اصلا عاشق اش  نبودم ..پیداش کردم و عکس هاشو چک میکنم .میدونم ازدواج کرده خیلی دوس دارم عکس خانومشو ببینم ...دوس دارم بهش پیام بدم و حالشو بپرسم...من هیچ کمبوددددی از طرف شوهرم ندارم  ..تو رو خدا کمک ام کنید و توهین نکنید ..امروز خیلی گریه کردم و از خودم بدم میاد ..خسته ام

دل ام آرامش میخواهد از جنس خودت 😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو ذهن تون ب اون آدم و گذشته و ... بال و پر ندید 

از تصورات تون درباره اون فرد ؛  ایده آل نسازید !!

سرتونو گرم کنید  انقدری ک تایم فکر و خیال نداشته باشید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خوشی زده زیر دلت ....

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻