2777
2789

ماالان یه خونه ای مستاجریم.کلی سوسک ریزداشت.قبلا کامن و انواع سم هارو زدیم خیلی کم شدن.اما جدیدا میبینم تو ماکروفرم و ماشین ظرشوییمم هستن.میخام برم خونه جدید میترسم باهام بیان.کمکم کنین.اگه تجربه ای دارین بگین توروخدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاشونو اول پیدا کن بعد دنبال راه حل بگرد ممکنه از زیر سینگ یا ظرفشویی یا لباسشویی از راه فاضلاب بال ...

خب توی ماشین ظرفشوییم چیکارمیکنن آخه؟😭😭😭یکی میگفت توش لونه میکنن.میترسم قبل اثاث کشی بازشون کنم خراب شن

فقط خمیر امحا از داروخانه بگیر نابود میشن

انواع سم توی چاه خمیر امحا و کامن زدم.خیلی کم شدن.اما حدیدا باز توماشین ظرفشوییم و ماکروفرم دیدم.تدماشین زیاددیدم

هروقت خواستید از اونجا برین هرچی داری جز به جز نگاه کن و وارسی کن چون ممکنه تو کارتونا و ظرف و ظروف ...

وسایل برقیم و میخام بدم بازکنن داخلشوتمیزکنن و ضدعفونی.دوستم میگفت مال مام توش پر بوده.میترسم خراب شن ولی

وسایل برقیم و میخام بدم بازکنن داخلشوتمیزکنن و ضدعفونی.دوستم میگفت مال مام توش پر بوده.میترسم خراب ش ...

اوناییکه راه نداره برن توشو الکی باز نکن

ولی ظرفاتو هم تک به تک بشور جمع کن که لای اونام نیان

کارتن وسایلی رو که جمع میکنی جایی بزار که دور از سوسکا باشه که تو اونام نرن و سر کارتنارو با چسب پهن پلمپ کن

اوناییکه راه نداره برن توشو الکی باز نکن ولی ظرفاتو هم تک به تک بشور جمع کن که لای اونام نیان کارت ...

الان داخل ماشین ظرفشوییمم هست.نمیدونم از طریق لوله و چاه میان یاازبالاش که فضای خالی داره میان میرن توش.روزی دوسه تامیبینم😥

اوناییکه راه نداره برن توشو الکی باز نکن ولی ظرفاتو هم تک به تک بشور جمع کن که لای اونام نیان کارت ...

فهمیدم ازکجامیان.از داخل لوله میرن بالای ماشین ظرفشویی.میان لبه جایی که درش بسته میشه.دروکه بازمیکنم پرت میشن پایین😢😢😢 حسابی حاله م گرفتست.خدالعنت کنه صاحبخونمونو بااین خوک دونیش میدونست چیزی نگفت.