2777
2789
عنوان

دکتر تغذیه شیراز

19074 بازدید | 19 پست

سلام خانمای خوش اندام خوبین خوشین 

میگم من امروز رفتم دکتر تغذیه درمانگاه امام رضا دکتر مریم اکرام زاده کسی اطلاعی از نوع کارش داره یا اینکه اشناهاتون پیشش نرفتن که بدونن خوبه یا نه ممنون میشم پاسخ بدین 

وزن شروع: 2/10/97⬅️85😭9/10/97⬅️81/500   😊97/10/16⬅️80.5🙂 97/10/23⬅️79/5    هدف اول 65 هدف نهایی 55

من رفتم دکتر هژبری تو خیابان ملاصدرا کوچه ۹

۱۸ کیلو کم کردم به هرکی هم ادرسش دادم رفت پیشش راضی بود

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم دکتر هژبری تو خیابان ملاصدرا کوچه ۹ ۱۸ کیلو کم کردم به هرکی هم ادرسش دادم رفت پیشش راضی بود

آدرس میفرستی برام با شماره تلفن رژیمت چجوری بود میسه از رژیمت برام عکس بفرستی ممنون

وزن شروع: 2/10/97⬅️85😭9/10/97⬅️81/500   😊97/10/16⬅️80.5🙂 97/10/23⬅️79/5    هدف اول 65 هدف نهایی 55
آدرس میفرستی برام با شماره تلفن رژیمت چجوری بود میسه از رژیمت برام عکس بفرستی ممنون

رژیم پروتئین بود

آدرسش که خیابان ملاصدرا کوچه ی ۹ ساختمان پزشکان رازی طبقه دوم

۰۷۱۳۲۳۲۶۷۸۸

دکتر هژبری

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

ویزیتش هم زنگ بزن بپرس! بار اول هم که میری قدت رو اندازه میگیره و میری رو دستگاه آنالیز بدن! پول اینو جدا میگیره! ولی فقط جلسه اول از این دستگاه استفاده میکنی! جلسات بعد فقط ویزیت

برا افزایش چه دکتری خوبه

افزایش چی؟ اگه افزایش قد منظورته من دکتر زارعیان رو پیشنهاد میدم . کارش عااالیه حرف نداره . من برای قد دخترم پیشش رفتم خیلی خوب نتیجه گرفتم . الان چند ماهه زیر نظرش هستیم عالی داره رشد می کنه. برای همه چی هم رژیم میده. هرکی هم تو مطبش دیدم ازش راضی بود. 

سلام. بانک مشاغل شیراز لیستی از بهترین دکترهای تغذیه شیراز همراه با آدرس، تلفن، مسیریابی، توضیحات کامل و پاسخ سوالات پرتکرار را برای شما عزیزان تهیه کرده.

نکته خوبش اینه که میتونید بر اساس امتیاز و نظر کاربرا دکترها رو با هم مقایسه و یه خوبشو پیدا کنید.