میگم من امروز رفتم دکتر تغذیه درمانگاه امام رضا دکتر مریم اکرام زاده کسی اطلاعی از نوع کارش داره یا اینکه اشناهاتون پیشش نرفتن که بدونن خوبه یا نه ممنون میشم پاسخ بدین
وزن شروع: 2/10/97⬅️85😭9/10/97⬅️81/500 😊97/10/16⬅️80.5🙂 97/10/23⬅️79/5 هدف اول 65 هدف نهایی 55
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ویزیتش هم زنگ بزن بپرس! بار اول هم که میری قدت رو اندازه میگیره و میری رو دستگاه آنالیز بدن! پول اینو جدا میگیره! ولی فقط جلسه اول از این دستگاه استفاده میکنی! جلسات بعد فقط ویزیت
🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
تیم پی جو برای شما عزیزان لیستی از بهترین پزشکان متخصص تغذیه در شیرازرا به همراه آدرس و شماره تلفن آورده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک درج شده مراجعه کنید.
افزایش چی؟ اگه افزایش قد منظورته من دکتر زارعیان رو پیشنهاد میدم . کارش عااالیه حرف نداره . من برای قد دخترم پیشش رفتم خیلی خوب نتیجه گرفتم . الان چند ماهه زیر نظرش هستیم عالی داره رشد می کنه. برای همه چی هم رژیم میده. هرکی هم تو مطبش دیدم ازش راضی بود.
سلام. بانک مشاغل شیراز لیستی از بهترین دکترهای تغذیه شیراز همراه با آدرس، تلفن، مسیریابی، توضیحات کامل و پاسخ سوالات پرتکرار را برای شما عزیزان تهیه کرده.
نکته خوبش اینه که میتونید بر اساس امتیاز و نظر کاربرا دکترها رو با هم مقایسه و یه خوبشو پیدا کنید.