2777
2789
عنوان

وای دیوونه شدم دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 20 پست
احتمالا کمبود اهن یا ویتامین دی داری یا یه اختلالی داری ازمایش خون بده بعدشم گوشی بذار کنار کتاب بخو ...

ن بابا ازمایش چکاب کامل دادم کم خونی ک اصلاندارم کمبود ویتامین دی هم تداشته ام اصلامشکلی ندارم 

گوشیمم موقع خاب میزارم کنار رو پرواز هم میزارم

عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘

برو روانپزشک عزیزم شاید یوقت هورمونی چیزی تو بدنت نامتعادل شده یا فکر و خیال زیاد داری بیخوابی مریض ...

بخدا مریض شدم اصلا خاب نباشه ادم واقعامریض میشه  یه مدت دم نوش ارام بخش بخورم درست نشد حتما بلیدبرم پیش روانپزشک من کلافکرم مشغوله ولی خب قبلا خاب داشتم چندوقت ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهارنارنج و خودتون خوردید؟؟ توایمترنت موشه بود دم نوش اسطوخودس و بابونه ارام بخش 

بله بهارنارنج ارامبخشه هم عرقش هست البته اگه اصلش پیدابشه هم خودش که ازعطاری بگیری دم کنی

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
بله بهارنارنج ارامبخشه هم عرقش هست البته اگه اصلش پیدابشه هم خودش که ازعطاری بگیری دم کنی

چی بگم ب عطاری بده بگم دمنوش بهارنارنج یاچی؟؟

چی بگم ب عطاری بده بگم دمنوش بهارنارنج یاچی؟؟

یه عطاری معتبروخوب برو اگه عرق داره عرق بگیراگرفله ای وکیلویی داره بگو ازاون بده اگه شمال فامیل یااشنادارین بگوبرات بفرستن چون تازه تره

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤