2777
2789
عنوان

شما مشابه منو نديدين؟

500 بازدید | 51 پست

من تو بارداري سونوي انومالي گفتن جنين هيدروسفاليه سقطش كن يك هفتست كه سزارين كردم  ولي دلم بچه ميخواد ميخوام بعد از سه ماه  اقدام كنم يعني از الان شروع كنم به ازمايشو فوليك اسيد ولي خيلي ميترسم بچه ي اولم بود كه اينجوري شد همش ميترسم خداي نكرده اين اتفاق تكرار بشه فاميلم نيستيم  شما نديدين مثل من؟؟؟توروخدا درويغ نكنين بگين

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم منتها من ب دلیل دیگه از دست دادم جنین رو بعد دوبارداری ناموفق الان باردارم

عزيزم خداروشكر كه بچت سالمه خدا حفظش كنه الهي اقدامي واسه سالم بودنش نكردي قبلش ؟همينجوري باردار شدي؟

عزيزم خداروشكر كه بچت سالمه خدا حفظش كنه الهي اقدامي واسه سالم بودنش نكردي قبلش ؟همينجوري باردار شدي ...

بارداری اول رو که از دست دادم گفتن پیش میاد بچه اول مال کلاغه،من احمق من بیشعور بدون بررسی اقدام کردم و باز از دست دادم

بعد بارداری دوم رفتم برا بررسی که فهمیدم مشکلم انعقادیه و الان تحت نظرم.شما هم قبل بارداری برو ی دکتر خوب 

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
بارداری اول رو که از دست دادم گفتن پیش میاد بچه اول مال کلاغه،من احمق من بیشعور بدون بررسی اقدام کرد ...

اره عزيزم حتما ميرم دكترم گفت ميفرستمت تهران مشاوره ژنتيك و ازمايشو اين حرفا بنظرت تاثيري داره؟

اره عزيزم تو ٢٠هفته خودم از طبيعي ميترسيدم بعد من رحمم دوشاخه نميتونستم به رحمم فشار ميومد

عزیزم رحمت رو هم عمل کردی بخاطر دوشاخ بودنش؟دکتر بهت گفت سه ماه بعد باردارشو؟سر از خود باردار نشو بادکترت مشورت کن.اگه رحمت ضعیف شده باشه خطرداره گلم ببخشید اینو میگم خدایی نکرده زبونم لال جنین از دست میره.

من برا آذربایجان هستم،و دکترمم تهرانه،دکتر حنطوش،بهت پیشنهاد میکنم بری پیشش

منم رفتم آزمایش ژنتیک مولکولی

امکان اقامت تو تهران رو ندارم الان هردو هفته یکبار 800کیلومتر راه میرم تا تهران

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار