2777
2789
عنوان

بیاین بهم انگیزه بدیم خونمونو تمیز کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 55 پست
منم یهویی مهمون دار شدم ساعت 5 صبح همه جا را  تمیز کردم .نشستم زیر کرسی هیچ کاری ندارم غذا هم ک ...

5صبح  

کرسی  

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی

اسی خوشا به سعادتت اتاقمو گند برداشته به شوهرم گفتم تمیز کنه اونم همش میگه باشه و بعد تمیز نمی کنه

فکر کنم تو فکره طلاقم بده😆😆😆

ماه دیوانه ی من!به هوای هوست جانی و جلاد شدم!من مریضم قطعا توی دیوانه نشستی به دلم...
اول بخوابیم یکم استراحت کنیم بعد پاشیم اگه حال داشتیم تمیزکنیم😂

موافقم عزیزم واااای گوجه فروش مگه میذاره بخوابم

خدایا شکرت برای دوتا هدیه های قشنگت ..... دخترای نازنینم عاشقانه دوستتون دارم امیدوارم بتونم تمام عشقمو به پاتون بریزم تا لبریز محبت و مهربونی بشید و به بقیه محبت کنید

منم کلی کار دارم عزیزم

الان چایی صبحانه مبخورم

تخت مرتب میکنم

ظرف میشورم

اشغالا رو جمع و جور میکنم

جارو برقی

لباس توی ماشین بریزم

به امید خدا انشاللا روز خوبی داشته باشیم

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
موزم هست؟؟من بیام ی دونه بردارم و برم😂

اره بیا 😂😂😂😂 حتی یه نوع موز هم داریم که سخنگوئه حرف میزنه

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤

روبه روی خونمون دوتا مدرسس نمیزارن بخوابیم که ناظما از دوطرف با میکروفن بلندبلند حرف میزنن یکی داااااد میزنه اونیکی نرمش میده ای خدااااا

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍

از تمیز بودن خونت لذت ببر خب چرا ظرفهاتو جمع میکنی میمونه همون لحظه بشور . منم دیروز خونمو حسابی تمیز کردم . فقط ناهار باید بپزم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

من تمیزکاریام رو قبلا کردم خونه مرتبه فقط مونده جارو بزنم

و قبض تلفن بدم بعد هم برم فروشگاه خرید مایهتاج خونه

غذا هم از دیشب چلو قیمه مونده راحتم شبم اش رشته بار میزارم 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...