2777
2789
عنوان

من خیلی بیشعور هستم

1437 بازدید | 61 پست

بخاطر دوتا انترای جاریم اینقدر بچه امو زدم دیشبساعت دوازده کردمش تو حموم تاریک

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه زبونش بند میمومد چیکار میخواستی بکنی.اونوفت پشیمونی سودی نداشت برات.

بخدا روانی شدم از دست بچههاش زورم ب اونا نمیرسه اینو میزنم

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

وااااي بر شما، كودكيم اومد جلو چشمم، بچت هيچ وقت يادش نميره، هيچوقت،

تو بزرگسالي پر از تنش و اضطراب ميشه، بايد صد تا روانشناس بره تا شايد با دارو يكمي اونم فقط يكمي بهتر شه استرسش

خدا اميدوارم بگذره ازتون كه امانتشو اينجوري نگهداري كرديد

مگه مریضی چرا میزنی بچه رو مگه بچه با کتک تربیت میشه؟؟ نه اتفاقا اثرات بدتری روش میزاره . دیگه هیچ و ...

همش باخودم اینو میگه باز میزنم

وااااي بر شما، كودكيم اومد جلو چشمم، بچت هيچ وقت يادش نميره، هيچوقت، تو بزرگسالي پر از تنش و اضطراب ...

بقران خودم دوست ندارم ولی دیگه بچه های اینا دیوانه ام کرده

بخدا روانی شدم از دست بچههاش زورم ب اونا نمیرسه اینو میزنم

خوب عریزم مادرای اونام کتک زدن بچهاشون رو یانه.هیچ وقت پیش کسی دیگه بچه اتو نزن هم عادت میشه براش.هم شخصیش بد شکل میگیره .این مدلی هم تنبیه نکن گناه داره من خودم شبا ازحمام میترسم چخ برسه به بچه  اونم حمام تاریک

مادر منم همين نظرو داشت اتفاقا ولي من هيچوقت حالم خوب نميشه ديگه كه بي گناه تاوان بديهاي بابامو دادم

خوب شما بگو چکارکنم

خوب عریزم مادرای اونام کتک زدن بچهاشون رو یانه.هیچ وقت پیش کسی دیگه بچه اتو بزن هم عادت میشه براش.هم ...

ن بابا تازه میخنده ننه ج ن ده اش بقران روان و اعصاب ارامش ندارم چندبار بخاطر بچه های ولش باشوهرم دعوای بدی کردم

ن بابا تازه میخنده ننه ج ن ده اش بقران روان و اعصاب ارامش ندارم چندبار بخاطر بچه های ولش باشوهرم دعو ...

همیشه به زبون بگیر بچه اتو.من خودم 2تا دارم.همیشه به اولی میگم توهرکاری کنی ابجی ازتو یادمیگیره 2تایی شلوغ کنیدمنم زود پیر میشم.توکه مامان پیر نمیخوایی.بعدشم شوهرت چه کنه با اون دعوا میکنی.مگه اون بچه رو ازبیرون برات خریده که بگی جنس بد خریدی.تربیت درست.کتک نزدن بیجا.تهدیدالکی نکن.بزار بچه ات بچگی کنه.