2777
2789
عنوان

شیر وقع خواب

159 بازدید | 19 پست

نوزاد م هفتم میره تو هفت ماهگی..دایم تو خواب  سینم تو دهنشه من نمیتونم بخوابم ..گرسنه نیست شیرم خوبه ولی عادت کرده انگاری...کسی بوده اینطوری باشه بچش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری اخه

تو مادرشی خودت بهتر بچت رو میشناسی مهم اینه این عادت بدی هست و باید تعیر عادت بدی هر چه زودتر بهتر احتمالا ۱ هفته سختی داره اما نتیجه واقعا رصایت بخشه سعی کن به روشی سینه رو از دهنش در بیاری خیلی ها از ۶ ماهگی شیر شب رو دفعاتش رو کم میکنند و گاهی قطع بستگی به تصمیم و تحقیقات خودت داره

بچه منم ۶ ماهشه ۸ کیلو بود بهداشت گفت کمه😥😥😥😥شیرخشکی هم هست😔😔😔😔😔

نه بچه من فقط شیر منو خورد هشت بود ..خوب واسه شما کمه چون شیر خشکم میخورده ..خدا حفظش کنه الهی...من تو بیمارستان بابک زایمان سزارین کردم بهم روز اول یه پوردی داد واسه افزایش شیر ..من شیرم خوب بود ولی بازم میخورم ..برو دارو خونه بگو پودر افزایش شیر بهت بده

بهتره شیر شبو ازش بکیری برای رشدشم خوبه

چرا عزیزم مگه شبا شیر بخوره اشکال داره من دخترم 9 ماهش تموم شده ولی شبا 2 تا 3 بار بیدار میشم شیر میدم بهش

خدایا چه کلمه ای در وصفش بگوئیم او لایق بهترین هاست  مادرم تو فرشته ای روی زمین 💞💞💞💞💞
 تو مادرشی خودت بهتر بچت رو میشناسی مهم اینه این عادت بدی هست و باید تعیر عادت بدی هر چه زودتر ...

اخه بیدار‌میشه گریه میکنه ..امتحان کردم ...میلوله نمیدونی که وسط منو باباش میخوابه پسرم هست ..دنبال میمی میگرده باورت نمیشه از رو لباسم سینمو پیدا میکنه ..یا انقدر یقمو میکشه تا سینرو پیدا کنه ..نصف شب وقتی خوابم حس بد میاد سراغم بیدار‌میشم میبینم سینم تو دهنشه ..اصلا استرسی میشم