2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیییلی دوس دارم ک اینجا بگم ولی ......

خدا واقعا بزرگه بزرگتر از اون چیزیکه ما تصور میکنیم.الهی شکرت بخاطر همه لحظاتی ک فقط تو بودی و کافی بودی.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

مامانا واسه اینکه بچشون راه رفتن یاد بگیره گاهی دستش رو ول میکنن تا خودش جند قدمی رو راه بره، البته مراقبش هستن ولی ممکنه توی این پروسه گاهی زمین هم بخوره.

ما آدما هم گاهی لازمه خدا کمی دور ازمون وایسه و بزاره سعی کنیم بزرگ بشیم، خدا هرگز بنده هاش رو تنها نمیگذاره، مگه مادر بچش رو به سختی میندازه که مثلا دلش خنک بشه؟ اگر گاهی سختی هم هست، قطعا خدا از مادر نسبت به مهربون تره

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

نه خواهر اینا همش حرفه اگه شانست بلند باشه تا اخر عمر ازهمه لحاظ تامینی اما اگه شانست مثل من باشه باید هرروز یه ارزوت خاک کنی بعد به جای میرسی که دیگه تصمیم میگیری هیچ ارزوی نکنی جز ارزوی مرگ 

دلم تا شاخه ای غم درخودش کاشت ترکهای عمیقی باز برداشت چه میشد چون تمام مردم شهر شب تنهای من هم همدمی داشت ....