واقعا بچه ای که نورادیش به شدت بیقرار بوده؛؛ الانم که ۲ونیم سالشه یه روز خوبه یه روز همشششش نقققققق ؛؛ دست تنها هم باشی،، واقعا چطور بعضیا ۲تا و ۳تا میارن من که تو یکیشم موندم؛؛ به شدت عاشق بچم ولی دگه کشش و حوصله ندارم بس که خسته شدم ؛؛ یکی ام از سرم زیاده
گاهی برای همیشه کم میارم... گاهی برای همیشه میمیرم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم همین بودم. الان دو تا دارم. پسر دومم ۱۵ ماهه هست دازه دندون درمیاره. دو سه شبه نخوابیدم. اما با این حال با هم بازی میکنن خوشحال میشم.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
عزیزم شما سخت میگیری جاری من دوتا داره میگه باز میخوام بخودشم زیا فشار نمیاره کلا ریلکسه😁😁
عزیزم من سخت نمیگیرم؛؛ من بچه دیدم که نوزادیش اصلا گریه نکرده،، اینقدررر بچه خوبی بوده ؛؛ مادر پشت بندش ۲تا آوده؛ بچه اینطوری اره،، نه بچع من که سرسام میگیری با گریه هاش محله خبردار میشن
گاهی برای همیشه کم میارم... گاهی برای همیشه میمیرم...