بچه نمیخوام داشته باشم چی بخورم پری هرچه زودتر بیاد توروخدا کمکککککک کنیددددد یه چیزی که خودتون جواب گرفتید پری شدید رو بگید یا هر قرص یا دارویی که پری بشم بگید بخرم بخورمش.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم چندروز پیش یه هفته عقب انداختم انقد ترسیدم فککردم باردارم حتی ازمایش خون دادم هرچی میخوردم خوب نمیشد بعد آویشن دوبار خوردم و یه دوش آب داغ گرفتم سریع پریود شدم
💞صلوات💞 برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰