2777
2789

بچه نمیخوام داشته باشم چی بخورم پری هرچه زودتر بیاد توروخدا کمکککککک کنیددددد یه چیزی که خودتون جواب گرفتید پری شدید رو بگید یا هر قرص یا دارویی که پری بشم بگید بخرم بخورمش.

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زعفرون، رازیانه، و بهترینش آویشن

منم چندروز پیش یه هفته عقب انداختم انقد ترسیدم فک‌کردم باردارم حتی ازمایش خون دادم هرچی میخوردم خوب نمیشد بعد آویشن دوبار خوردم و یه دوش آب داغ گرفتم سریع پریود شدم

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱

دم کرده کنجد . دوش آب داغ 

اگر استرس داشتی عقب میفته

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 
زعفرون، رازیانه، و بهترینش آویشن منم چندروز پیش یه هفته عقب انداختم انقد ترسیدم فک‌کردم باردارم حتی ...

اویشن چجور بخورم چیکار کنم ؟

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  
اویشن چجور بخورم چیکار کنم ؟

من پودر آویشن داشتم ریختم تو آبجوش با یه ذره نبات برااینکه شیرین بشه...یبار شب خوردم لکه دیدم صبحش که خوردم کامل شدم

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱
من پودر آویشن داشتم ریختم تو آبجوش با یه ذره نبات برااینکه شیرین بشه...یبار شب خوردم لکه دیدم صبحش ک ...

چن قاشق بریزم تو یه لیوان اب جوش؟؟

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩