2777
2789
عنوان

خانومایی که پلی کیستیک هستین لتروزول بهتره یا کلومفین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگن تا ۱۴روز کاذبه نتیجش...مال من که ۱۲روز بعد امپول بیبی زدم منفی شد...انشالله واس تو مثبت بشه ...

١٤ روز نهایتشه

زود تر از بدن در میاد

بعدیه خانومی بود قبل روز ١٤ بی بی میزد

هاله داشت

بعد از ١٤ هم هاله داشت

الان بارداره😍

برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
بله

انشالله ک مامان شدی....خدایا شده حتی هاله برا ماهم بندازه...ذوق بکنیم....فردا هم حتما امتحان کن خبرشو بده...یا بنظرم برو ازمایشش تیتر بتا بده راحت بشی بدونی تکلیفتو به ماهم خبر بده حتماااا

خدایا ازت ممنونم بابت هدیه قشنگت🙏🏻🙏🏻
انشالله ک مامان شدی....خدایا شده حتی هاله برا ماهم بندازه...ذوق بکنیم....فردا هم حتما امتحان کن خبرش ...

چون موعدم نشده

الان ازمایش بدم بتام پایینه

میگن مشکوکه مجبور میشم دوباره ازمایش بدم

سونو ک دادم دوتا فولیکول داشتم

شاید دوقلوعه ک زود معلوم شده😂😂😂

فقط دکتر.من سر خود لتروزول خوردم دکتر خیلی دعوام کرد گفت فقط شش دوره میشده مصرف کنی.

من لتروزول میخورم تخمکهام خوب میشن

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
بله عزیزم ، دو تا خط یعنی بارداری حتی اگه هاله باشه، فردای موعدت برو آز بده

من شک دارم

مطمئن نیستم باردار باشم

اخه امروز ١٤ روز بود ک امپول اچ سی جی زده بودم

منم با این ماه دومین دورس دارم کلومیفن میخورم ولی توی همین سایت دیدم اونایی که با  لتروزول باردار شدن درصدشون بیشتره تا با کلومیفن فکر کردم اگر خدایی نکرده این ماهم نشد ما۶ دیگه شبی ۳تا لتروزول بخورم شاید جواب داد

کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....
منم با این ماه دومین دورس دارم کلومیفن میخورم ولی توی همین سایت دیدم اونایی که با  لتروزول بارد ...

شما روزی چند تا کلومیفن میخوری؟ دکتر به من این ماه متفورمین داده از ماه بعد از ۵ تا ۹ پریود شبی به کلومیفن بدون امپول