2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل کی مصرف کرده

119 بازدید | 13 پست

دکتر بهم ماینوکسیدیل داده ریزش موهام ارثی و هورمونیه کسی بوده استفاده کرده باشه؟راضی بوده؛؟البته میدونم باید همیشه استفاده کرد فقط میخوام ببینم جواب گرفتید رویش مجدد داشتید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست خوبم     اینو از من قبول کن  اگه دکتر بهت منوکسیدیل داده و ریزشت هورمونی یه هیچ درمانی غیر از منوکسیدیل نداری و اگر استفاده نکنی روزبروز کم پشت تر میشه    ولی با استفاده ی زود میتونی تا حد زیادی از کم پشت تر شدن جلوگیری کنی و حتی پرپشت تر کنی      ولی باید مدام مصرف کنی و قطع نکنی      به نظرم حتما مصرف کن     

دوست خوبم     اینو از من قبول کن  اگه دکتر بهت منوکسیدیل داده و ریزشت هورمونی یه هیچ ...

عزیزم شما استفاده کردی؟درسته که اولش ریزش بیشتر میشه به مرور خوب میشه .لطفا اگر تجربه داری به منم بگو.

کسی که ریزش موی هورمونی و ارثی داره کل داروهای تقویتی رو هم استفاده کنه فقط پولشو حروم کرده و زمان رو برای حفظ موهاش از دست داده    اینو به عنوان تجربه ی خودم میگم که اصلا به تاخیر ننداز       دراینده مطمئن باش که درمانی میاد که برای ریزش موی هورمونی باشه و البته فقط وقتی فولیکول مو زنده باشه موثر خواهد بود در اونصورت  به امیدخدا دیگه منوکسیدیل هم نیاز نباشه استفاده کنی ولی موی زنده رو باید حتما تا اونموقع حفظ کنی