2777
2789

سلام دوستای گل من به تازگی پیش یه خانم ماه میکروپیگمنتیشن انجام دادم به اسم خانم میترا خانی 

تو سالن شانا تو فرمانیه بود کارششششش عااااالیه هر کی ابرو و چشم منو میبینه میگه کجا رفتی بعد یکماه عین روز اوله . خون نیومد ، دو روز اول یکم درد داشت چشمم که با کمپرس سرد خوب شد . آی دی اینستاش mibrows2018

و تلفنش هم ۰۹۰۲۱۹۱۹۰۲۷

خواهرمم پیشش لب زد بهش گفت چند روز قبل قرث ص بخوره بعد بره عکس ما هم تو اینستاش هست 

الهی که دست به خاکستر میزنه طلا بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیوه ی تبلیغاتتون از پهنا تو حلقم😁

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

عکــــــس قبل و بعد...

من اینستا ندارم

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

منم میکروبیلدینگ ابرو 

انجام دادم فقط یه ماه دوام داشت خیلی خیلی شیک و قشنگ بود نزدیک پونصد داده بودم 

گفت ترمیم کن

رفتم دوباره یه مبلغی گرفت

الان چهار ماه گذشته اصلا هیچی نمونده

درصورتی که قبلا من تاتو ابرو کرده بودم سه سال دوام داشت به چه قشنگی بود...

میکروبیلدینگ فوقش شش ماه دوام داره  

خیلی قشنگ میشه حیف دیگه رنگ ش رفت...

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...