الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا حالت تهوع ندارم کلا انگار ن انگار باردارم....نوک سینم بزرگ شده و هاله قهوه ای شده.ترشی شیرینی همه چی دوست دارم فرقی نداره برام.از کباب و برنج ایرانی متنفرم بوش بهم بخوره بدم میاد.میل جنسیمم بیشتر شده.اخرین پریودیمم ۴ شهریور.
جمع سنت با ماه اقدام زوج باشه پسره فرد دختره تهوع ندارى و ويارت كمه پسره برعكسش دختره منم باردارم م ...
21 سنم ماه اقدام 3 میشود 24
زوج شد چ جالب
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
از منم میگین؟ اصلا حالت تهوع ندارم کلا انگار ن انگار باردارم....نوک سینم بزرگ شده و هاله قهوه ای شد ...
منم سینه ام نوکش قهوه ای شد ترشی و شیرینی ام میخورم
فک کنم پسر داشته باشی
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌