2777
2789
من دوهفته ویار شدید.فقط عوق میزدم وحس تهوع.شب ها راخت میخابیدم.از صبح تا غروب حالم بد بود. عاشق شور ...

فکر کنم پسر معمولا ویار شوری پسره

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از منم میگین؟

اصلا حالت تهوع ندارم کلا انگار ن انگار باردارم....نوک سینم بزرگ شده و هاله قهوه ای شده.ترشی شیرینی همه چی دوست دارم فرقی نداره برام.از کباب و برنج ایرانی متنفرم بوش بهم بخوره بدم میاد.میل جنسیمم بیشتر شده.اخرین پریودیمم ۴ شهریور.

💖
من اصلا ویار ندارم نه ترشی دلم می خواد نه شوری، تهوع شدید هم ندارم اما مدام سر معدم می لرزه و پاهام ...

نمیدونم‌چرا حسم‌میگه دختر مخصوصا اینکه میگی سر معدت می لرزه و‌پاهات سرده

ولی اینا فقط یه نظره قطعی نیست

از منم میگین؟ اصلا حالت تهوع ندارم کلا انگار ن انگار باردارم....نوک سینم بزرگ شده و هاله قهوه ای شد ...

برای شما دیگه الان باید معلوم شده باشه

علائمت به پسر میخوره

جمع سنت با ماه اقدام زوج باشه پسره فرد دختره تهوع ندارى و ويارت كمه پسره برعكسش دختره منم باردارم م ...

21 سنم ماه اقدام 3 میشود 24 

زوج شد چ جالب

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

واسه نی نی من دعا کنید لطفا ان تی۳/۴بود😢

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
از منم میگین؟ اصلا حالت تهوع ندارم کلا انگار ن انگار باردارم....نوک سینم بزرگ شده و هاله قهوه ای شد ...

منم سینه ام نوکش قهوه ای شد ترشی و شیرینی ام میخورم 

فک کنم پسر داشته باشی

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌