یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اوایل از مرغ گوشت تخم مرغ پیاز و همهههههه چی بدم میومد
الان همه چی میخورم عاشق شیرینی و لواشک و بستنی و کیکم
😋😋😋
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
اصلا حالت تهوع ندارم و از هیچ غذایی بدم نمیاد دقیقا مثل یه ادم معمولیم. همون غذاهایی رو که قبلا دوست داشتم میخورم و از غذاهایی که قبلا خوشم نمیومد نمیخورم.چند روز اول فقط خیلی دلم گوشت میکشید ولی با 2 یا 3 بار خوردن دیگه اونو هم دلم نمیکشه. تا الانم که 9 هفتمه چیز خاصی دلم نکشیده. فقط زود به زود گرسنه میشم و با وجود غذاخوردن دارم وزن کم میکنم
من اوایل از مرغ گوشت تخم مرغ پیاز و همهههههه چی بدم میومد الان همه چی میخورم عاشق شیرینی و لو ...
دکتر به من گفته تحت هیچ شرایطی شرینیجات مصنوعی مثل قند و کیک و ... نخور. گفته نخوردنشون هیچ ضرری نداره ولی خوردنشون باعث چاقی بعد از بارداری میشه. گفته خیلی دلت شیرینی کشید نهایت روزی 3 تا دونه خرما بخور
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌