2777
2789
عنوان

کادو چی بخرم‌؟

108 بازدید | 12 پست

خودم دخترم -.- واسه دوستمم که دختر میخوام کادو بخرمممم :)

یه چیز سِت :)

خیلی جینگلی مینگیلی نباشه فقط دوست نداره :)

پیشنهادتون چیه؟

رویا پردازان نجات دهنده دنیا هستند :)

ست لباس زیر والا من خودم ک دوس دارم🙈🙈خیلیم گرون شده تازگیا

ست گردنبند و گوشواره یا میتونی ست لباس هم بخری نیم تنه شلوار یا چیزای فانتزی حتی میتونی ادکلن و عطرم بخری یا مثلا یه تیشرت شیک

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مدل گردنبند ست اومده 

نصف پلاک با مکملش 

خیلی خوبن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
ست لباس زیر والا من خودم ک دوس دارم🙈🙈خیلیم گرون شده تازگیا ست گردنبند و گوشواره یا میتونی ست لباس ...

تی شرت :))) 

خیلی جذاب تره 

تی شرت :)))  خیلی جذاب تره

اره گلم بری مغازه هارو ببینی انقد تیشرتای خوشگلی هستااا حتی گلم میتونی سفارش بدی عکسشو بدی بزنن رو تیشرت ک خیلیممم خوشش میاد

۳۰ تومن ایناس منم تابستون برا دوستم خریدم جنس تیشرته هم عاااالی بود یعنی واقعا خیلی تمیز بود کارشون ب هیچ عنوانم نمیره رنگش ثابته

خواستی ادرس و شماره میدم هم حضوری میتونی بری هم سفارش 

کرجی؟؟

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
اره گلم بری مغازه هارو ببینی انقد تیشرتای خوشگلی هستااا حتی گلم میتونی سفارش بدی عکسشو بدی بزنن رو ت ...

نه متاسفانه تهرانم :) میتونم پیدا کنم اینجاها ... متشکرم 😍