2777
2789
عنوان

لعنت به هرچي بيماريه

95 بازدید | 10 پست

آخه چرا اينقدر زياد شده

چرا منه جوون نبايد الان تخمك گذاري داشته باشيم

يا چرا بايد وضعيت باروري همسرم اينجوري باشه

چرا نبايد هروقت دلم خواست اقدام كنم

هرچند...

رشته اي بر گردنم افكنده دوست...

ميبرد آنجا كه خاطر خواه اوست...

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی داری عزیزم؟ خدابزرگه 

نميدونم به صفر بودن ذخيره تخمدان چي ميگن 

ميگن تنبلي؟!

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
سلام اگر بیماری هست درمان نیز هست کنارش

حق باشماست

خيلي دارم كولي بازي درميارم فكر كنم

ازبس شرايط زندگي كردنمون بده اب وهوا استرس تغذيه و... من بدون هيچ علائمي وارثي تنبلي تخمدان دارم : ...

منم فقط پريودام نامنظم بود

اما خدا رو دوست دارم بهش اعتماد دارم

برام مهم نيست برنامه هايي كه براي زندگيم داشتم بهم بخوره مهم نيست اگه ماه ديگه باردار شدم يا سال بعد مهم نيست دختر يا پسر فقط برام مهمه كه سالم باشه...همين

نميدونم به صفر بودن ذخيره تخمدان چي ميگن  ميگن تنبلي؟!

نمیدونم گلم

ولی تا خدا هست غمت نباشه 

همیشه تو شرایط سخت یاد این شعر ارومم میکنه

من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد

ب معجزه خدا ایمان داشته باشه 

مطمعن باش ب وقتش نوبت تو هم میرسه 

فقط صبر داشته باش

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

منم فقط پريودام نامنظم بود اما خدا رو دوست دارم بهش اعتماد دارم برام مهم نيست برنامه هايي ...

ايشالا كه خدا به زودي يه ني ني سالم بهت ميده🍃♥️

نگران نباش ديريازودجايي ديگرماه كامل مي شود...💫❤️
نمیدونم گلم ولی تا خدا هست غمت نباشه  همیشه تو شرایط سخت یاد این شعر ارومم میکنه من ب دستان ...

خيلي خيلي خيلي خيلي قشنگ بود خيلي آرومم كرد همين يه خطت چقدر مهربوني آخه...